Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Στοίχημα Τετάρτης: Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Λειψία


Δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία όσον αφορά την πρόκριση στους «16», παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον έκτο όμιλο. Προσπέρασε την Σαχτάρ και την Σέλτικ αποκομίζοντας εννιά από τους πιθανούς δώδεκα πόντους εναντίον τους και πήρε έναν βαθμό λιγότερο από τη Ρεάλ συνολικά. Στόχος της η υπέρβαση απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, ώστε για δεύτερη φορά στην ιστορία της να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League. Πριν από αυτό το κρίσιμο ματς, πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και άργησε να καθαρίσει το ματς αλλά στο τέλος σκόραρε δύο φορές (Λάιμερ 85’, Ζόμποσλαϊ 90+2’), έχοντας προηγηθεί από το 14’ με γκολ του Φόρσμπεργκ.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

 

Μάντσεστερ Σίτι


Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

 

Προγνωστικά


Όσον αφορά την πρόκριση, η Σίτι είναι προφανώς το μεγάλο φαβορί. Όμως απόψε η Λειψία έχει αρκετές ελπίδες για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Εντός έδρας τα πάει περίφημα, καθώς η ήττα από την Ουνιόν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η πρώτη μετά από έντεκα παιχνίδια στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα». Πάντως η αγγλική ομάδα είναι αρκετά αψυχολόγητη φέτος και δεν έχει αξιοποιήσει την ποιότητά της στο έπακρο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΑΣ Λαμία να μαθαίνει τον διαιτητή της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Φιλιατών.

Τον αγώνα της Κυριακής (18/1, 15:00) στο «Αθανάσιος Διάκος» θα διευθύνει ο Γιώργος Τουλούμης από την Εύβοια. Βοηθοί του θα είναι ο Σπύρος Μπύρος από την Ευρυτανία και ο Σταμάτης Σφυρής από τη Θεσσαλία, ενώ παρατηρήτρια διαιτησίας ορίστηκε η Κωνσταντίνα Μπουμπούρη (Ευρυτανία).

Για τον Ευβοιώτη ρέφερι, αυτός ο ορισμός μόνο άγνωστος δεν είναι για την ομάδα μας, αφού πρόκειται για την τρίτη φετινή του παρουσία σε παιχνίδι της Λαμίας. Είχε προηγηθεί το ματς Κυπέλλου απέναντι στη Μαλεσίνα, αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ελασσόνα.

Η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της με μοναδικό στόχο τη νίκη μπροστά στον κόσμο της, σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά απώλειες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή