Ακολουθήστε μας

Νέα

Stoiximan Superleague: Λαμία και Παναθηναϊκός οι μόνες ομάδες που δεν έχουν κερδίσει πέναλτι φέτος

Ο Παναθηναϊκός και η Λαμία είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα πέναλτι στις πρώτες αυτές αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Με την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, μετά το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, υπάρχουν δύο κλαμπ στα συνολικά 14 που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, που δεν έχουν βρεθεί ακόμη στην άσπρη βούλα για να εκτελέσουν πέναλτι ούτε μία φορά από την έναρξη της σεζόν.

Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό και την Λαμία, οι οποίοι από τα 19 πέναλτι που έχουν καταλογιστεί μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχουν δει κανένα απ’ αυτά να είναι υπέρ τους.

Ωστόσο δεν είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν επωφεληθεί από πέναλτι, αφού υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες, που μπορεί να έχουν κερδίσει πέναλτι, όμως δεν έχουν ευστοχήσει σ’ αυτά. Αυτές είναι ο Παναιτωλικός και ο Βόλος, που έχουν χάσει από ένα, αλλά και ο Λεβαδειακός που έχει 0/2.

Τα περισσότερα πέναλτι μέχρι στιγμής έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ με τέσσερα ενώ από δύο έχουν οι Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και Λεβαδειακός. Από ένα έχουν οι Παναιτωλικός και Βόλος που αναφέραμε προηγουμένως, αλλά και οι Athens Kallithea, Αστέρας Aktor, Ολυμπιακός, Πανσερραϊκός και ΑΕΚ.

Τα κερδισμένα πέναλτι των ομάδων της Stoiximan Superleague (σε παρένθεση η ευστοχία τους):

ΠΑΟΚ 4 (4/4)
Άρης 2 (2/2)
Ατρόμητος 2 (2/2)
ΟΦΗ 2 (2/2)
Λεβαδειακός 2 (0/2)
Athens Kallithea 1 (1/1)
Αστέρας Aktor 1 (1/1)
Ολυμπιακός 1 (1/1)
Πανσερραϊκός 1 (1/1)
ΑΕΚ 1 (1/1)
Παναιτωλικός 1 (0/1)
Βόλος 1 (0/1)
Παναθηναϊκός 0 (0/0)
Λαμία 0 (0/0)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή