Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Super League Interwetten: Οι παίκτες που έκαναν ντεμπούτο στην πρεμιέρα

Όχι ένας και δύο, αλλά 27 παίκτες έκαναν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten στα ματς της 1ης αγωνιστικής.

Από τους 152 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα πέντε παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, οι 27 έκαναν το ντεμπούτο τους στην κατηγορία, ενώ οι 125 ήταν γνώριμοι. Ο πιο παλιός είναι ο Λουκάς Βύντρα, που έπαιξε για πρώτη φορά το 2003.

Τα περισσότερα νέα πρόσωπα παρουσίασε ο Βόλος, καθώς από τους 15 παίκτες που χρησιμοποίησε, οι 11 έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα του και οι πέντε από αυτούς έκαναν ντεμπούτο και στην κατηγορία. Οι άλλοι έξι δηλαδή είχαν ήδη συμμετοχή με άλλες ομάδες.

Στον αντίποδα η Λαμία δεν παρουσίασε καινούργιο παίκτη στην κατηγορία, αφού και οι 14 που χρησιμοποίησε έχουν ξαναπαίξει. Μάλιστα ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι 13 από τους 14 έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα της και μόνο ο Γιάννης Σαραμαντάς, που έπαιζε στον Πανιώνιο, έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της.

Αριθμός παικτών που έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα των ομάδων:

11 παίκτες: Βόλος

6 παίκτες: Άρης, ΑΕΛ, ΟΦΗ

5 παίκτες: Παναιτωλικός

4 παίκτες: Ατρόμητος

3 παίκτες: Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός

2 παίκτες ΠΑΟΚ

1 παίκτης: Λαμία

Αριθμός παικτών που έκαναν ντεμπούτο και στην ομάδα και στην κατηγορία:

5 παίκτες: Βόλος

4 παίκτες: Άρης, ΑΕΛ

3 παίκτες: Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης

2 παίκτες: ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός

0 παίκτες: Λαμία

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας

Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.

Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:

Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.

Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.

Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.

Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.

Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή