Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Συνεχίζει….”ελληνικά” στην Super League 2 και τα Χανιά ο Μπανγκουρά!

Ο Λας Μπανγκουρά που ήταν πέρσι στη Λαμία έγινε και επίσημα κάτοικος Κρήτης και παίκτης των Χανιών.

Στην Ελλάδα θα συνεχίσει ο Λας Μπανγκουρά, που αγωνίστηκε στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν στη Λαμία. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ήταν σε προχωρημένες επαφές με τα Χανιά που ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Λας Μπανγκουρά.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 1 με την φανέλα της Λαμίας, θα αποτελέσει ακόμα μια δυνατή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας. Ο γεννημένος στις 30 Μαρτίου 1992 στη Γουϊνέα, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας από το 2011, ενώ έχει και την Ισπανική υπηκοότητα.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από την La Liga της Ισπανίας, κυρίως με την ομάδα της Ράγιο Βαγεκάνο με την οποία έχει 152 συμμετοχές, 9 γκολ και 14 ασίστ. Επίσης στην Ισπανία έχει αγωνιστεί σε Γρανάδα, Αλμερία και Λούγκο, ενώ έχει περάσει ακόμα από Γαλλία (Ρεμς), ΗΠΑ (Βανκούβερ Γουάιτκαπς) και Εκουαδόρ (Έμελεκ).

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Λαμία, τη μορφή του δανεισμού από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, από την οποία έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Με την Λαμία ο Λας Μπανγκουρά είχε πέρυσι 18 συμμετοχές (15 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και 1 γκολ.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού

Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.

Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.

Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.

Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή