Νέα από Ελλάδα
Συνεχίζει στα Χανιά ο Βασιλακάκης!


Ποδοσφαιριστής των Χανίων μπορεί να θεωρείται ο πρώην κυανόλευκος, Θοδωρής Βασιλακάκης.
Ο παίκτης μάλιστα βρίσκεται ήδη στα Χανιά και αυτό που απομένει, είναι ν’ ανακοινωθεί επίσημα η ένταξη του στο ρόστερ της ομάδας.
Ο Βασιλακάκης είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, έχοντας “κλείσει” πριν από λίγες ημέρες (20/7/88) τα 33 του χρόνια ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επιστρέφει σε επίπεδο Super League 2, δηλαδή στη Β’ Εθνική από την σεζόν 2008-9 όπου αγωνίστηκε στην Βέροια.
Ουσιαστικά η απόκτηση Βασιλακάκη αναμένεται να σφραγίσει μία από τις θέσεις που έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τα Χανιά για παίκτες άνω των 25 ετών. Υπενθυμίζεται ότι και ο Μπαΐροβιτς είναι αυτής της “κατηγορίας” και κατά συνέπεια δικαίωμα να παραμείνει στο ρόστερ έχει μόλις ένας ακόμα παίκτης της ηλικίας άνω των 25 ετών, οπότε μένει να φανεί ποιος θα είναι αυτός…
Ο Βασιλακάκης, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να ήθελε πολύ και η Καλαμάτα, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στη Λαμία, παίζοντας συνολικά σε 22 παιχνίδια, ενώ σημείωσε 1 γκολ.
Στην καριέρα του σε επίπεδο Α’ Εθνικής μέτρα 251 συμμετοχές και 20 τέρματα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία





















