Ακολουθήστε μας

Τοπικές Ειδήσεις

Σύσκεψη για τον κορωνοϊο στην Περιφέρεια / Τι είπε ο Φάνης Σπανός για την “υπερ-αντίδραση” και την ιχνηλάτηση – ΒΙΝΤΕΟ

Newsroom

Σύσκεψη με θέμα τα κρούσματα κορωνοϊου στην Αταλάντη και την Λαμία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, τους αντιπεριφερειάρχες, τα στελέχη της πολιτικής προστασίας και της δημόσιας Υγείας.

“Έχουν βρεθεί θετικά 4 άτομα αρχικά μέλος της οποίας κινήθηκε κυρίως στην περιοχή της Αταλάντης. Οι επαφές αυτών των ανθρώπων έδωσαν δείγμα και οι 18 από τις 19 ήταν αρνητικές. Όσον αφορά τη μία που βρέθηκε θετική, δεν είχε περαιτέρω επαφές. Το περιβάλλον της οικογένειας στην Λαμία είναι 7 άτομα. Ο ΕΟΔΔΥ μάλιστα αυτή την στιγμή τους παίρνει δείγματα για να ιχνηλατηθούν. Ταυτόχρονα κάναμε ένα βήμα παραπέρα και ιχνηλατήσαμε τις επαφές αυτών των επαφών. Ενδεχομένως αυτό μπορεί να μοιάζει ως υπερ-αντίδραση. Θα κάνουμε κάποια περαιτέρω τεστ για να ελαχιστοποιήσουμε και να μηδενίσουμε την πιθανότητα εξάπλωσης του ιου. Οφείλουμε να επαναλάβουμε το μήνυμα όλων αυτών των ημερών, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ“, τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός.

Πηγή:LamiaNow.gr

Τοπικές Ειδήσεις

Λαμία: Όπως παλιά… / Επιστρέφει το θερινό σινεμά στην πόλη και είναι δωρεάν!

Lamiara

Επιτέλους! Τα θερινό σινεμά του Δήμου Λαμίας ανεβάζει ρολά! Από την ερχόμενη εβδομάδα, κάθε βράδυ τα φώτα θα σβήνουν, οι ήρωες θα ζωντανεύουν στο λευκό πανί και τα καλοκαιρινά μας βράδια θα μυρίζουν ποπ κορν!

Το θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας αφού πέρασε από τα 40 κύματα, με μια ανακαίνιση που ξεκίνησε το 2014 και ολοκληρώθηκε το 2018, για να εγκαινιαστεί και να λειτουργήσει μόνο για δύο ή τρεις βραδιές, επιστρέφει στην καθημερινότητα των Λαμιωτών.

Άλλωστε ήταν αίτημα των κατοίκων της πόλης να ανοίξει ξανά, προσφέροντας βραδιές σινεμά, όπως παλιά.

Χρόνια πριν, το θερινό σινεμά της Λαμίας,  ήταν μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των Λαμιωτών. Σημείο αναφοράς τα καλοκαίρια. Η δροσερή βόλτα, ο μικρός παράδεισος όχι μόνο των σινεφίλ, αλλά μικρών και μεγάλων που περίμεναν πώς και πως να πιάσουν θέση. Και μπροστά στο λευκό πανί, με το δροσερό αεράκι και την πορτοκαλάδα στο χέρι, να μυρίσουν αγιόκλημα και γιασεμί.

Το θερινό σινεµά παραμένει μια αγαπημένη παράδοση, ένας θεσµός. Μια πολιτιστική πτυχή της καθημερινότητας. Μια οικονομική διασκέδαση. Μια διέξοδος από την καθημερινή ρουτίνα, μέρες καλοκαιριού, στην πόλη.

Όπως αποκάλυψε σήμερα στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αμαλία Ποντίκα, από την ερχόμενη εβδομάδα το καλοκαιρινό σινεμαδάκι επιστρέφει στην πόλη, με πλούσιο πρόγραμμα και δωρεάν για όλους τους επισκέπτες του!

 

Πηγή: lamianow.gr 

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>