Ακολουθήστε μας

FUTSAL

Tα κυανόλευκα Σαββατοκύριακα επέστρεψαν!

Η αγωνιστική δράση έχει επιστρέψει για τις περισσότερες ομάδες και πλέον ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε σε ρυθμούς κυανόλευκων σαββατοκύριακων!

Ο ΠΑΣ Λαμία κερδίζει ολοένα και περισσότερους φιλάθλους, οι νέες γενιές αγαπούν το σύλλογο κάθε μέρα και περισσότερο με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτό πλέον το αίσθημα της ανυπομονησίας για το Σαββατοκύριακο που θα δουν την ομάδα να αγωνίζεται.

Και δεν είναι μόνο η ανδρική ομάδα. Είναι τα παιχνίδια των ακαδημιών (πλέον υπάρχει και η Κ-15) είναι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, είναι η ομάδα Futsal που πλέον θα αγωνίζεται στη κορυφαία κατηγορία του αθλήματος στη χώρα.

Με σήμα τον “Αθανάσιο Διάκο” στη καρδιά, με το αγαπημένο μπλε στις φανέλες, η Λαμία θα παίξει μπάλα αυτό το Σαββατοκύριακό σε πολλά γήπεδα!

Που θα χτυπά ο κυανόλυεκος παλμός:

Την αρχή θα κάνει το μεσημέρι του Σαββάτου η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-19 της Super League. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 14:30 στο γήπεδο “Αλέκος Παπαγεωργίου“.

Στη συνέχεια, την ίδια μέρα στις 17:30 η πρώτη ομάδα φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” στις 17:30 με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα!

Την Κυριακή το κυανόλευκο πρόγραμμα συνεχίζεται με την αναμέτρηση της Κ-17 του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο των Τραχώνων Αλίμου στις 16:00 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, της 1ης φάσης του πρωταθλήματος.

Τέλος το μενού ολοκληρώνεται με την ιστορική πρεμιέρα του ΠΑΣ Λαμία Futsal στις 17:00 με αντίπαλο τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Futsal Super League. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FUTSAL

Ερασιτέχνης: Επαναφέρει το τμήμα Futsal!

Μία σημαντική απόφαση για την ενίσχυση του αθλητικού του αποτυπώματος έλαβε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, καθώς στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2025, στα γραφεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ανακοινώθηκε η επανίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας (futsal) του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να επαναφέρει το Futsal στη Φθιώτιδα, με τον ΠΑΣ Λαμία να επιδιώκει να δώσει νέα ώθηση στο άθλημα και να προσφέρει μία επιπλέον διέξοδο σε αθλητές της περιοχής που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το 5×5 σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, όπως ενημέρωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Τσιλαλής, κάθε τμήμα του Ερασιτέχνη τη νέα σεζόν θα λειτουργήσει αυτόνομα έχοντας ως επικεφαλής μέλη του Δ.Σ ή απλά μέλη του Σωματείου που εξέφρασαν την επιθυμία και εγκρίθηκε από το Δ.Σ.

Και η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των αλλαγών στην σύνθεση της διοίκησης της ΕΠΣ Σάλας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ρόστερ, το προπονητικό τιμ και τους στόχους της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή