Ακολουθήστε μας

Ερασιτέχνης

Τα συγχαρητήρια του Ερασιτέχνη στον Μιχάλη Κορδολέμη!

Το Δ.Σ. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 συγχαίρει τον Μιχάλη Κορδολέμη για την εκλογή του ως νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ. μετά τις εκλογές που διεξήχθηκαν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.

Επίσης συγχαίρει και τα 10 νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα το μέλος του σωματείου μας κ. Θωμά Κοσμά.

Αλγεινή εντύπωση στην όλη διαδικασία προκάλεσε η κατάθεση ένστασης κατά του σωματείου μας για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, από την αντιπρόσωπο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας και συζύγου του ετέρου υποψηφίου για την προεδρία, κας Μαρίας Παπαϊωάννου.

Είμαστε σίγουροι ότι το νεοεκλεγέν Δ.Σ. θα εργαστεί με ομοψυχία και ζήλο για το καλό της ομάδας της πόλης μας, αλλά κυρίως για την βελτίωση της εικόνας του Φθιωτικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Πάλεψε αλλά έφυγε άδικα χωρίς βαθμό από τη Ρόδο

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα με 2-1 στις Καλυθιές από την ομώνυμη ομάδα, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας μπήκε νωθρά στο ξεκίνημα και το πλήρωσε, δεχόμενη γκολ μόλις στο 5ο λεπτό από τη Μανωλακούδη, ενώ στο 22’ η Λάμπρου έκανε το 2-0 για τις γηπεδούχες.

Ένα πρώτο μέρος που βρήκε τη Λαμία να κυνηγά στο σκορ, χωρίς όμως να χάνει τη συγκέντρωσή της.  Κατάφεραν μάλιστα να ξαναμπούν στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια μας ανέβασαν στροφές, πίεσαν και πάλεψαν μέχρι το τέλος για την ισοφάριση, δείχνοντας χαρακτήρα και μαχητικότητα, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα έδινε κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, η προσπάθεια της ομάδας ήταν αξιέπαινη, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όπου η Λαμία έδειξε πως μπορεί να σταθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή