Play Out
Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στον Αστέρα Τρίπολης


Τον εντοπισμό τεσσάρων θετικών δειγμάτων στον τελευταίο έλεγχο που έγινε για κορωνοϊό στο ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.
#slgr #asterasfc #lamiafc #playouts #slgrinterwetten #season2021_2022 #covid19
Προβλήματα λόγω κορωνοϊού προέκυψαν στον Αστέρα Τρίπολης.
Ενόψει του αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ με τη Λαμία, στις τάξεις της αρκαδικής ομάδας εντοπίστηκαν τέσσερα θετικά δείγματα (χωρίς να διευκρινίζεται αν και πόσα εξ αυτών είναι σε παίκτες).
Εκτός από τα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Σέρβος κόουτς δεν υπολογίζει στον Καπίγια που απουσιάζει καιρό, αλλά πλέον ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι πίσω σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.
Ο Ρεγκίς έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Τασουλής συνεχίζει τη θεραπεία του στη μέση και αναμένεται να μην αγωνιστεί σε κάποιο από τα εναπομείναντα ματς της σεζόν, ενώ ο Τίλικα έχει οστικό οίδημα στο γόνατο.
Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:
«Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για την νόσο Covid-19 που διενεργήθηκαν στην ομάδα μας ενόψει του αγώνα με την Λαμία για την 5η αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, ανιχνεύθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα στο αγωνιστικό τμήμα. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εφαρμόζει πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία