Νέα
Θρήνος σε Λαμία και Μακρακώμη! Έφυγε ο Γιάννης Αρχοντης


Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή τις απογευματινές ώρες της Κυριακής. Ο Γιάννης Αρχοντης, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 54 ετών σκορπίζοντας τον θρήνο σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.
Ομεγαλύτεροι θα τον θυμούνται να παίζει στον ΑΣ Λαμία, και την Νικη Μακρακώμης με το ΝΟ10 στην πλάτη.
Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, βιρτουόζος και με ιδιαίτερη τεχνική, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στα Φθιωτικα και όχι μόνο γήπεδα.


Όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για τον εξαίρετο άνθρωπο και φίλο Γιάννη Αρχοντη ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά σκορπίζοντας την θλίψη και τον θρήνο στην Μακρακώμη, τη Λαμια και την Φθιώτιδα. Αφήνει πίσω του γυναίκα και ένα μικρό παιδί.
Ο Γιάννης εργάζονταν για χρόνια στη Λαμία σε γνωστή επιχείρηση στον κλάδο των αυτοκινήτων και όλοι έχουν ένα καλό λόγο να πουν. Αν και εμενε στη Λαμία το μυαλό του ήταν πάντα στη Μακρακώμη συμμετέχοντας ενεργά και στηρίζοντας τον τόπο του σε εκδηλώσεις και δράσεις.


Την τραγική είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση του ο πρόεδρος της Κοινότητας Μακρακώμης Δημήτρης Λιάσκας ο οποίος ήταν συντετριμμένος από την απώλεια του αδελφικού του φίλου. “Είμαι σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έφυγε το καλύτερο παιδι. Χθες μιλούσαμε για πάνω απο μια ώρα και σήμερα έφυγε έτσι ξαφνικά. Δεν μπορώ να το πιστέψω…” δήλωσε ο ίδιος συγκλονισμένος στο Lamianow.gr που επικοινωνήσε μαζί του μετά την σχετική ανάρτηση.


Θα σας ενημερώσουμε σχετικά για την κηδεία του σε νεότερη ανάρτηση.
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, συγγενείς και φίλους.
Πηγή: Lamianow. gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά


Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.
Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.
Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.
Η ανακοίνωση:
Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία


















