Πρωτάθλημα
Το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο της Super League για τον κορονοϊό και πότε αναβάλλεται ένα ματς
Η Super League παρουσίασε όλα τα δεδομένα σχετικά με τις επικαιροποιημένες οδηγίες για τη διαδικασία ελέγχων COVID-19, τη διαχείριση των κρουσμάτων αλλά και τις αναβολές αγώνων.


Όπως τονίζει σχετικά η Λίγκα η απαρέγκλιτη τήρηση των επικαιροποιημένων οδηγιών για τη διαδικασία ελέγχων COVID-19 και για τη διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων (ΓΓΑ, Υγειονομική Επιτροπή), καθίσταται σαφές ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League. Η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ από όλες τις ομάδες της Super League 1 Interwetten καταδεικνύεται και από το γεγονός πως μόλις 3 αγώνες έχουν αναβληθεί, επί συνόλου 105 αγώνων των 15 αγωνιστικών μέχρι σήμερα (στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο), ήτοι ποσοστό μόλις 2,8%.
Επίσης σε σχέση με τη διαχείριση των κρουσμάτων: Η επάνοδος στην αθλητική δράση γίνεται χωρίς μοριακό τεστ PCR μετά από 10 ημέρες από την ημέρα της πρώτης εργαστηριακής επιβεβαίωσης COVID-19 λοίμωξης και εφόσον δεν έχουν εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με Covid-19 λοίμωξη. Επιπλέον, με αρνητικό μοριακό τεστ PCR που δεν μπορεί να ληφθεί νωρίτερα από την 5η μέρα της πρώτης εργαστηριακής επιβεβαίωσης COVID-19 λοίμωξης. Αν το PCR τεστ είναι θετικό περιμένει την παρέλευση 10ημέρου.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα από Ελλάδα
MVP της σεζόν ο Βλαχομήτρος στον ΠΑΣ Λαμία!


Με ποσοστό 38,10%, ο Ανέστης Βλαχομήτρος αναδείχθηκε Stoiximan Player Of The Club για τη Λαμία, μέσα από την ψηφοφορία των φιλάθλων της Super League.
Ο επιθετικός της Λαμίας ξεχώρισε για τη συνολική του παρουσία τη φετινή σεζόν, αφήνοντας στη 2η θέση τον Νίκο Γκοτζαμανίδη (27,78%) και στην 3η τον Ζοάο Φουρτάδο (11,03%).
Αξιοσημείωτη και η παρουσία των Γιώργου Δοϊρανλή και Βασίλη Σουρλή στην πρώτη πεντάδα. Η λίστα συμπληρώνεται με τους Αθανασακόπουλο, Σόρια, Ρινγκ, Κόστιτς και Τσιμπόλα, που μπήκαν στην κορυφαία δεκάδα του συλλόγου για τη σεζόν.
Αναλυτικά:
1/ Α. Βλαχομήτρος 38,10%
2/ Ν. Γκοτζαμανίδης 27,78%
3/ Γ. Φουρτάδο 11,03%
4/ Γ. Δοϊρανλής 8,02%
5/ Β. Σουρλής 2,94%
6/ Α. Αθανασακόπουλος 2,70%
7/ Κ. Σόρια 2,62%
8/ Σ. Ρινγκ 2,54%
9/ Ι. Κόστιτς 2,37%
10/ Α. Τσιμπόλα 1,90%
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















