Ακολουθήστε μας

Νέα

Tο…πιάνει από εκεί που το άφησε ο Τεννές!

Έτοιμος για την επιστροφή του στον πάγκο της Λαμίας σε επίπεδο Super League είναι ο Μπάμπης Τεννές, με τον 67χρονο προπονητή να φορά και πάλι την κυανόλευκη φόρμα σε επίσημο παιχνίδι έπειτα από 2 χρόνια και 1,5 μήνα.

Ήταν 1η Σεπτέμβρη 2018 όταν η Λαμία φιλοξενήθηκε για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τους κυανόλευκους να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 3-1. Μία ήττα που αποτέλεσε το…κύκνειο άσμα για την συνεργασία Λαμίας – Τεννέ. Μιας συνεργασίας που χάρισε πολλές χαρές αλλά και αρκετές λύπες.

Δύο χρόνια μετά, ο Μπάμπης Τεννές επιστρέφει, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του το οποίο, θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το τελευταίο παιχνίδι του Τεννέ στον κυανόλευκο πάγκο.

Ποια είναι αυτά; Το σύστημα με το οποίο θα δούμε την Λαμία να αγωνίζεται την Δευτέρα. Και αυτό δεν θα είναι το 4-4-2 του Γιώργου Πετράκη.

Η Λαμία θα ψάξει την πρώτη της νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό στο φετινό πρωτάθλημα και για να τα καταφέρει, ο Μπάμπης Τεννές προσανατολίζεται σε ένα επιθετικό σχήμα. Αυτό που δουλεύει όλο αυτό το διάστημα στην Νέα Άμπλιανη και δεν είναι άλλο από το 3-4-3!

Ένα σύστημα γνώριμο για τον προπονητή της Λαμίας, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στην τελευταία του θητεία στα κυανόλευκα.

Ένα σύστημα το οποίο δίνει πλουραλισμό στην επίθεση, με τον Ντέλετιτς και τον Ρόμανιτς να παίρνουν θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καραμάνο ο οποίος, με τον Αραμπούλι να προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού δύσκολα θα χάσει τη θέση του στην αρχική 11αδα. Εκτός αυτού, αναμένονται αλλαγές σε επίπεδο προσώπων στην άμυνα, αλλά και στο κέντρο με τον Βασιλακάκη να ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού ως παρτενέρ του Μπεχαράνο!

Όλα αυτά βέβαια αναμένεται να….φιξαριστούν στο αμέσως επόμενο διάστημα όπου από τις προπονήσεις θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το σύστημα της Λαμίας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά

Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.

Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.

Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.

Η ανακοίνωση:

Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή