Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα

Η ποδοσφαιρική κοινότητα της Φθιώτιδας βυθίστηκε στη θλίψη στο άκουσμα της είδησης για τον ξαφνικό χαμό του Θανάση Παπακώστα, ενός ανθρώπου που για δεκαετίες υπηρέτησε με αφοσίωση το τοπικό ποδόσφαιρο και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του.

Επί χρόνια υπήρξε ένας από τους πλέον διακεκριμένους διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Φθιώτιδας, ενώ η ενεργή του παρουσία στα διοικητικά όργανα επιβεβαίωνε τη βαθιά του αγάπη για τον χώρο. Γνωστός για την καλοσύνη, την ηρεμία και το πάντοτε ζεστό χαμόγελό του, ο Θανάσης είχε κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

Παράλληλα, στην επαγγελματική του ζωή ως τραπεζικός υπάλληλος, ήταν πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει και να στηρίξει τους πολίτες, γεγονός που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την εικόνα ενός ανθρώπου προσιτού και αξιαγάπητου.

Το πρωί της Πέμπτης, η ΕΠΣ Φθιώτιδας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, αποτίοντας φόρο τιμής στην πολυετή προσφορά του στην τοπική διαιτησία και το φθιωτικό ποδόσφαιρο. Στην ανακοίνωση γινόταν αναφορά στην πορεία του τόσο σε εθνικές όσο και σε τοπικές κατηγορίες, αλλά και στη συμμετοχή του στον Σύνδεσμο Διαιτητών και την Επιτροπή Διαιτησίας.

«Καλό Παράδεισο φίλε Θανάση…», καταλήγει η ανακοίνωση, αποτυπώνοντας το συναίσθημα της απώλειας για έναν άνθρωπο που είχε γίνει κομμάτι του ποδοσφαιρικού οικοσυστήματος της περιοχής.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη 20 Μαρτίου, στις 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Μεγάλη Βρύση Λαμίας, όπου συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα τον αποχαιρετήσουν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για το πρώτο παιχνίδι των Play Offs απέναντι στον Άρη Φιλιατών, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, με το πρόγραμμα να ανεβάζει ρυθμούς σήμερα και αύριο με προπόνηση στο ΔΑΚ Αθανάσιος Διάκος.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας και οι συνεργάτες του έχουν έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και υπολογίζονται κανονικά για το κυριακάτικο παιχνίδι. Το βάρος έχει πέσει κυρίως στην τακτική και στην αναλυτική μελέτη του αντιπάλου, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην πρεμιέρα των Play Offs.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό. Άπαντες εμφανίζονται συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να ξεκινήσουν «με το δεξί», προκειμένου να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους για την πρωτιά στον όμιλο.

Όπως είχε δηλώσει ο Βαγγέλης Στουρνάρας, μιλώντας στην εκπομπή Διπλό Μαρκαρίσμα και Lamia Polis 87.7, η πρεμιέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για δυναμικό «παρών» σε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν. 

Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, ενώ την Κυριακή τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή