Ακολουθήστε μας

Νέα

Τζανδάρης: «Κρατάω το πάθος, δεν είχαμε στο μυαλό μας την ισοπαλία» (video)

Στο πάθος και το συναίσθημα που έδειξε η Λαμία κόντρα στην ΑΕΛ στάθηκε ο Φάνης Τζανδάρης.

Ευχαριστημένος με το πάθος που έδειξε η Λαμία στη μεγάλη επικράτησή (2-1) της επί της ΑΕΛ στάθηκε ο Φάνης Τζανδάρης.

Μάλιστα, ο χαφ της ομάδας της Φθιώτιδας τόνισε ότι οι γηπεδούχοι είχαν στον μυαλό τους μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση.

Μεταξύ άλλων, τα όσα ανέφερε ο Φάνης Τζανδάρης στην κάμερα του Novasports:

«Έπαιξε ρόλο και η τύχη, θα μπορούσαμε να μην είχαμε σκοράρει στο τέλος, αλλά νωρίτερα είχαμε και ευκαιρία με τον Αντέτζο. Εξ’ αρχής θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά, δεν είχαμε το μυαλό μας στην ισοπαλία. Ήταν σημαντικό ματς, είναι καλό το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, κρατάω το πάθος και το συναίσθημα στο τέλος, το θέλαμε όλοι και θα μας δώσει χαρά και ψυχολογία για τη συνέχεια. Δουλεύουμε πολύ καλά, εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, είναι σημαντικό το ματς με Ατρόμητο, να το πάρουμε και να μπούμε πολύ καλά στα playout».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή