Play Out
Τζανετόπουλος: «Δεν έχει κριθεί κάτι, να συνεχίσουμε έτσι»


Ο Ανταμ Τζανετόπουλος μίλησε για τη νίκη της Λαμίας στο Αγρίνιο αλλά και τα play-oyts που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η Λαμία, καθώς επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και εδραιώθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Ανταμ Τζανετόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM τόσο για το παιχνίδι, όσο και την πορεία της «μάχης» που δίνουν στο club ώστε να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.
«Γνωρίζαμε πως ο Παναιτωλικός έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά φάνηκε ότι είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και πιστεύω πως θα υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος στα play-outs. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και αν το κάνουμε θα παραμείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έφερε η έλευση του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο. «Το πρώτο που αλλάζει σε μια ομάδα είναι το κλίμα και η ψυχολογία. Εμείς είχαμε καλό ρόστερ, αλλά πρέπει να βρεις την κατάλληλη χημεία και να διαχειριστεί όπως πρέπει τους παίκτες ο προπονητής. Ο κ. Βόκολος έφτιαξε την ψυχολογία μας, απέβαλε την πίεση για το αποτέλεσμα και πλέον το απολαμβάνουν περισσότερο και έρχονται και τα αποτελέσματα».
Παράλληλα σχολίασε και τη συνεργασία του στα στόπερ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. «Η αξία του είναι γνωστή και είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία, που μας έχει βοηθήσει πολύ. Βοηθά πολύ τη συνεργασία μας ότι είναι Έλληνας».
Τέλος του ζητήθηκε και μία πρόβλεψη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που ακολουθεί. «Ο ΟΦΗ δεν έχει το ίδιο βαθμολογικό κίνητρο με μας, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πάμε να πάρουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















