Ακολουθήστε μας

Νέα

Τζανετόπουλος: “Κρατήσαμε για ακόμη ένα ματς το μηδέν και προχωράμε”

Για το σημερινό ισόπαλο παιχνίδι αλλά και την απαιτητική συνέχεια μίλησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο αμυντικός της Λαμίας, Άνταμ Τζανετόπουλος.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

“O  πρωταρχικός στόχος για την άμυνα μας ήταν να κρατήσει το μηδέν.Ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, με πολλές μονομαχίες. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν, δεν βρήκαμε κάποιο γκολ μπροστά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για το αν πρσφέρει ασφάλεια το σημερινό αποτέλεσμα:Δεν μπορούμε να πούμε ότι αισθανόμαστε ασφαλείς. Παρόλα αυτά είμαστε αισιόδοξοι γιατί έχουμε ανέβει και βαθμολογικά και ψυχικά και πλέον κάθε παιχνίδι το κυνηγάμε για τους τρεις βαθμούς.”

Για τη συνέχεια:Σε κάθε παιχνίδι πάμε για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα. Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, τις πιθανότητες που μας αναλογούν και από εκεί και πέρα μένουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια”

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή