Ακολουθήστε μας

Νέα

Βαρούχας: “Σε φυσική θέση το χέρι του Σένκεφελντ”

«Σε φυσική θέση το χέρι του Σένκεφελντ» σημειώνει ο Βαρούχας, για το πέναλτι το οποίο ζητάει ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Καμία παράβαση πέναλτι δεν υπάρχει στο χέρι του Μπαρτ Σένκεφελντ στο Παναθηναϊκός-Λαμία, καθώς αυτό ήταν σε φυσική θέση, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα πρόσθεσε πως ο διαιτητής Ζαχαριάδης έκανε πολλά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο στο ΟΦΗ-ΑΕΚ.

Αναλυτικά η «έκθεση» του έμπειρου καθηγητή διαιτησίας για την 20η αγωνιστική:

ΑΕΛ-Βόλος (Διαμαντόπουλος): «Σε μια επίθεση του Βόλου, ζητάνε χέρι, αλλά είναι κολλημένο στο σώμα. Στο 71’ ο βοηθός σήκωσε λάθος οφσάιντ σε μια επίθεση της ΑΕΛ. Στο 90’ σε επίθεση της ΑΕΛ ζητήθηκε ένα ακόμη χέρι, αλλά δεν υπήρχε παράβαση».

Αστέρας-Άρης (Φωτιάς): «Στο 72’ υπάρχει απώθηση παίκτη του Άρη από παίκτη του Αστέρα. Ήταν πέναλτι και απορώ πώς και ο διαιτητής, αλλά και το VAR δεν το είδαν. Άλλες δύο πτώσεις παικτών του Άρη στη συνέχεια, δεν συνιστούν παράβαση».

Παναθηναϊκός-Λαμία (Τζήλος): «Το χέρι του Σένκεφελντ στο τέλος είναι σε φυσιολογική θέση, άρα δεν υπάρχει πέναλτι. Δεν κάνει κάποια προσπάθεια για να σταματήσει την μπάλα. Όταν είσαι όρθιος, το χέρι που θα το έχεις;».

ΑΕΚ-ΟΦΗ (Ζαχαριάδης): «Ο Ζαχαριάδης δεν ήταν καλός στον πειθαρχικό έλεγχο. Αλλού χάρισε κάρτες, αλλού έδωσε υπερβολικές. Στο 18’ σε μια διεκδίκηση μεταξύ Γουές και Ανσαριφάρντ, ο παίκτης της ΑΕΚ είναι στο έδαφος και σωστά δεν δίνεται κάτι. Σε μια διεκδίκηση του Διαμαντή με τον Σιμάνσκι, κακώς δόθηκε κίτρινη για θέατρο στον Πολωνό, παρότι δεν είναι πέναλτι. Στην πτώση του Σαρδινέρο, σωστά δόθηκε κίτρινη και όχι κόκκινη στον Λάτσι».

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (Ευαγγέλου): «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στο ματς αυτό».

ΠΑΣ-Ατρόμητος (Βάτσιος): «Το γήπεδο ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Οι δυσκολίες ήταν μεγάλες για τους παίκτες, αλλά και τους διαιτητές. Στο 27’ σε μια επίθεση του Ατρομήτου, σωστά ο βοηθός αφήνει τη φάση να εξελιχθεί γιατί δεν υπάρχει οφσάιντ. Ακόμη κι αν υπήρχε, το VAR θα έδειχνε ότι καλυπτόταν».

Απόλλων-Ολυμπιακός (Σιδηρόπουλος): «Δεν υπήρχε καμία επίμαχη φάση, ήταν μια πολύ καλή διαιτησία».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή