Νέα
Βάτσιος: Ο διαιτητής των διπλών, των πολλών καρτών και του πέναλτι – φάντασμα στο Περιστέρι! (vid)


Διαιτητή από το πρωτάθλημα της Super League 2 και συγκεκριμένα τον Αριστείδη Βάτσιο όρισε η ΚΕΔ για την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης, αναμέτρηση πολύ σημαντική βαθμολογικά για τους γηπεδούχους.
Ωστόσο ρίχνοντας κανείς μια ματιά στα πεπραγμένα του Βάτσιου φέτος, θα διαπιστώσει πως είναι ένας διαιτητής που κάθε φιλοξενούμενος θα ήθελε να βρει στον διάβα του.
Συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει συνολικά 8 αναμετρήσεις, 2 για το κύπελλο και 6 για το πρωτάθλημα της Super League 2. Τα αποτελέσματα του είναι..η χαρά των φιλοξενούμενων αφού μιλάμε για 5 διπλά, 2 άσσους και 1 μόλις ισοπαλία.
Σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει απολογισμό 4 διπλά, 1 ισοπαλία, και 1 άσσο ενώ το χαρακτηριστικό που τον διακρύνει είναι οι πολλές κίτρινες κάρτες, περίπου 5 κατά μέσο όρο φέτος σε κάθε αναμέτρηση!


Το πέναλτι – φάντασμα στο Λαμία -ΑΕΚ που τον έστειλε στην Football League
Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, είχε παραπεμθεί από τον παρατηρητή Μαυρόπουλο, ο Αριστείδης Βάτσιος τον Σεπτέμβρη του 2017, μετά την αποτυχημένη κατά γενική ομολογία παρουσία του στο παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΚ εκείνης της σεζόν, στο οποίο μπορούμε να μιλάμε ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος!
Οι λόγοι της παραπομπής είναι τρεις. Ο πρώτος και κυριότερος είναι ο καταλογισμό πέναλτι στην ανατροπή του Λιβάγια που έγινε εκτός μεγάλης περιοχής. Η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή έκρινε το αποτέλεσμα και έφερε την ΑΕΚ μόνη πρώτη στη βαθμολογία, αλλοιώνοντας και το αποτέλεσμα του αγώνα και τον βαθμολογικό πίνακα.
Οι άλλοι δύο λόγοι αφορούσαν το κομμάτι του πειθαρχικού ελέγχου. Ο παρατηρητής διαιτησίας θεωρεί ότι κακώς δεν αποβλήθηκε στο 58’ ο Πίτι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στον Αραούχο, και κακώς δεν είδε δεύτερη κίτρινη ο Βράνιες, για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”


Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.
«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.
Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία


















