Ακολουθήστε μας

Νέα

Βέργος: ” Νίκη αφιερωμένη στις οικογένειες των θυμάτων”

Published

on

Ο Νίκος Βέργος βρήκε δίχτυα στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη, με τη Λαμία να παίρνει μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι όλα τα παιχνίδια έχουν χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του, ενώ αφιέρωσε το σημερινό αποτέλεσμα στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι σαν τελικός, θα μπαίνουμε να τα δίνουμε όλα. Σήμερα πήραμε μία μεγάλη νίκη, να συνεχίσουμε έτσι ταπεινοί κα να παίρνουμε ότι καλύτερο από κάθε παιχνίδι. Πέρασε καιρός χωρίς νίκη στην έδρα μας, αλλά σε κάθε ματς έτσι παίζουμε, δυνατά, σε άλλα βγαίνει, σε άλλα όχι. Σήμερα το καταφέραμε να το κρατήσουμε και ήρθε η νίκη».

Για το σημερινό αποτέλεσμα:

«Αρχικά είχαμε αποτελεσματικότητα σε αυτές τις φάσεις, βρήκαμε χώρους στην αντεπίθεση, δεν φοβηθήκαμε μετά το 2-1. Δύσκολα ο αντίπαλος κάνει φάσεις με εμάς. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε για ένα ακόμη γκολ».

Για το που αφιερώνει τη νίκη:

«Επειδή περνάμε μία δύσκολη περίοδο, την αφιερώνω στις οικογένειες των θυμάτων από αυτή την τραγωδία (σ.σ. στα Τέμπη)».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή