Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Vid | Μεταγραφικά: Ψάχνει την υπέρβαση με Άνχελο Ενρίκεζ o ΠΑΣ Λαμία

Published

on

Ο Ανχελο Ενρίκεζ, διεθνής Χιλιανός φορ που έχει κατακτήσει Copa America και το 2012 υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι (πολύ) πιθανό να συνεχίσει στη Λαμία.

Για την απόκτηση ενός επιθετικού κινείται το τελευταίο διάστημα η Λαμία και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως βρήκε τον «εκλεκτό» της στο πρόσωπο του Ανχελο Ενρίκεζ.

Πρόκειται για τον Χιλιανό φορ που μάλιστα έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και το 2015 πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America που έγινε στη χώρα του.

Ο 30χρονος στράικερ «κουβαλά» «βαρύ» βιογραφικό, καθώς ξεκίνησε από την Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε και το 2012 υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ναι μεν δεν έπαιξε ποτέ με τη φανέλα τους σε επίσημο, ματς αλλά από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και μεταξύ άλλων πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (129 συμμμετοχές/51 γκολ/19 ασίστ, αθροιστικά από το 2014 ως το 2018) και ένα Κύπελλο Αγγλίας με την Γουίγκαν (8 συμμετοχές/1 γκολ), όπου και ήταν δανεικός το 2013.

Μεταξύ άλλων εκείνο το διάστημα αγωνίστηκε ακόμη σε ΣαραγόσαΑτλας του Μεξικό αλλά και εν νέου στην Ουνιβερστάντ ντε Τσίλε.

Υστερα συνέχισε για μία διετία στη Φορταλέζα της Βραζιλίας, για μία σεζόν στην Μίεντζ Λέγκνικα της Πολωνίας, ενώ πέρσι ήταν στην Μπάλτικα της Ρωσίας (38 ματς/9 γκολ/2 ασίστ).

Υπό προϋποθέσεις μπορεί να βοηθήσει και στα άκρα και όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του βρίσκεται σε (προχωρημένες) επαφές με τη Λαμία ώστε να έρθει στην Ελλάδα.

πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή