Γ' Εθνική
Vid | Παπανικολάου: “Βάσει εικόνας είναι δίκαιο το αποτέλεσμα”


Ο Λάκης Παπανικολάου μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η Λαμία ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο ανέφερε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον κακό αγωνιστικό χώρο, μιλώντας αποκλειστικά στον Φίλιππο Πλιακοπάνο για λογαριασμό του LamiaPolis 87,7.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Νομίζω ότι αν κρίνω από την σημερινή εικόνα του αγώνα νομίζω ότι ήταν δίκιο αποτέλεσμα. Θεωρώ στον αγωνιστικό χώρο αυτό το μόνο ευχάριστο ότι δεν είχαμε κανένα τραυματισμό. Δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος έπαιξε, μπήκαμε στο τρυπάκι του αντίπαλου με τις μεγάλες μπαλιές. Ακολουθήσαμε κι εμείς, δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Παρ’ όλα αυτά όμως κάναμε ένα γκουλ από στατική φάση. Είχαμε ένα δοκάρι στο 45 που θα μπορούσε εκεί. Πιστεύω ότι θα έχει τελειώσει και το παιχνίδι. Στη συνέχεια, στο δεύτερο ημίχρονο , η ομάδα του Άρη Φιλιατών πίεσε με μεγάλες μπαλιές. Προσπαθήσαμε να τα ανταπεξέλθουμε. Από ένα στατικό, από ένα φάουλ, δεχθήκαμε την ισοφάριση χωρίς να μας έχουν κάνει καμία ευκαιρία μέχρι το σημείο του. Νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε τη δουλειά εμείς. Συνεχίζουμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας.
Για το αν θα άλλαζε κάτι αν γυρνούσε το χρόνο πίσω: Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό. Σας είπα και πριν ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τέτοια κατάσταση που την
μπάλα κάτω, πιστεύω ότι στα 90 λεπτά, θεωρώ ότι αν παίξετε και 2-3 λεπτά κάτω είναι και πολύ. Για εμάς αυτό το γήπεδο ήταν αρνητικός παράγοντας για να μπορέσουμε να παίξουμε
ποδόσφαιρο αυτό που συνηθίζουμε. Παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα έτσι είναι. Οι αγωνιστικοί χώρες στη Γ’ εθνική είναι δύσκολοι. Οι ομάδες είναι δυνατές. Συνεχίζουμε. Είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs


Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει την Παρασκευή ο ΠΑΣ Λαμία, αξιοποιώντας τη διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνική.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Διπλό Μαρκάρισμα» του LamiaPolis 87.7, η ομάδα της Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσει τον Παρνασσός Αμφίκλειας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Φθιώτιδας.
Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Αθανάσιος Διάκος και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για το τεχνικό επιτελείο να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικό ρυθμό.
Η διακοπή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δίνει τη δυνατότητα στον ΠΑΣ Λαμία να δουλέψει περισσότερο στο γήπεδο, ενόψει της συνέχειας της σεζόν.
Το τεχνικό επιτελείο της Λαμίας έκρινε απαραίτητη τη διεξαγωγή ενός αγώνα, ώστε οι παίκτες να ξεφύγουν από τη μονοτονία των προπονήσεων αλλά και των οικογενειακών «διπλών» που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 13 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για τα playoffs, ενώ η έναρξη της διαδικασίας έχει μεταφερθεί για το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου.
Έτσι, το φιλικό με τον Παρνασσό Αμφίκλειας θα αποτελέσει ένα χρήσιμο τεστ για την ομάδα της Λαμίας, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Βρέττας στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Σίγουρα μας άγχωσε η κουβέντα περί ανόδου”
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Γ’ Εθνική: Η τελευταία αγωνιστική, οι εκκρεμότητες για την κλήρωση και το παραλίγο “μπάχαλο” με τις έδρες!
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Χωρίς δύο στην Άρτα ο ΠΑΣ Λαμία – “Κίτρινος πυρετός” και για τους γηπεδούχους
-




Λάππας στον Lamia Polis 87,7: «Η κλήρωση θα γίνει κανονικά – Η επικύρωση “κολλά” σε 2ο και 5ο όμιλο, όλα ανοιχτά για πρωτιά στον 3ο»
-




Στα Play Offs o Τηλυκράτης / Η τελική βαθμολογία















