Ακολουθήστε μας

Νέα

Βόκολος: «Οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος, λέγοντας πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες τις οποίες είχε ο Πανσερραϊκός. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να σηκώσουμε το κεφάλι μας πολύ σύντομα και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι της Τετάρτης. Σήμερα δεν είμασταν όπως έπρεπε να είμαστε, αλλά η προσπάθεια έγινε από τα παιδιά και πρέπει να προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή