



Πρωτάθλημα
Βόκολος: «Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο»
Στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, στις ευκαιρίες που είχε και στο άγχος στάθηκε ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος. Η Λαμία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το νικήσει αλλά και να το χάσει με βάσει τις ευκαιρίες.
Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, στις ευκαιρίες που είχε και στο άγχος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Μόλις στο δεύτερο λεπτό δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Υπάρχει άγχος στα παιδιά, υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, μετά ειδικά στο α’ ημίχρονο η εικόνα τη ομάδας ήταν αρκετά καλή, πιέσαμε αρκετά, θα μπορούσαμε σε 1-2 φάσεις να κάνουμε και κάτι καλύτερο. Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι ισορρόπησε και σε 1-3 κόντρες που είχαμε ίσως θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ, βέβαια και ο ΟΦΗ έκανε 1-2 φάσεις. Νομίζω ήταν απόλυτα ισορροπημένο το παιχνίδι, σίγουρα δεν μας ικανοποιεί ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε και κρατάμε την προσπάθεια των παιδιών»
Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια είπε. «Νομίζω ότι υπάρχει συνεχόμενα βελτίωση στην ομάδα, χρειαζόμαστε όμως βαθμούς και θα πρέπει να διεκδικήσουμε περισσότερους βαθμούς για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση έτσι ώστε να φύγει το άγχος και να μπορέσουν τα παιδιά να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα από Ελλάδα
MVP της σεζόν ο Βλαχομήτρος στον ΠΑΣ Λαμία!


Με ποσοστό 38,10%, ο Ανέστης Βλαχομήτρος αναδείχθηκε Stoiximan Player Of The Club για τη Λαμία, μέσα από την ψηφοφορία των φιλάθλων της Super League.
Ο επιθετικός της Λαμίας ξεχώρισε για τη συνολική του παρουσία τη φετινή σεζόν, αφήνοντας στη 2η θέση τον Νίκο Γκοτζαμανίδη (27,78%) και στην 3η τον Ζοάο Φουρτάδο (11,03%).
Αξιοσημείωτη και η παρουσία των Γιώργου Δοϊρανλή και Βασίλη Σουρλή στην πρώτη πεντάδα. Η λίστα συμπληρώνεται με τους Αθανασακόπουλο, Σόρια, Ρινγκ, Κόστιτς και Τσιμπόλα, που μπήκαν στην κορυφαία δεκάδα του συλλόγου για τη σεζόν.
Αναλυτικά:
1/ Α. Βλαχομήτρος 38,10%
2/ Ν. Γκοτζαμανίδης 27,78%
3/ Γ. Φουρτάδο 11,03%
4/ Γ. Δοϊρανλής 8,02%
5/ Β. Σουρλής 2,94%
6/ Α. Αθανασακόπουλος 2,70%
7/ Κ. Σόρια 2,62%
8/ Σ. Ρινγκ 2,54%
9/ Ι. Κόστιτς 2,37%
10/ Α. Τσιμπόλα 1,90%
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία


















