



Νέα
Βύντρα: “Όποιος σκοράρει θα πάρει τη νίκη”
Λαμία και Παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στις 19.30 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού για μία ενιαετία (2004-2013) και νυν της Λαμίας, Λουκάς Βύντρα, μίλησε στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε στον αγώνα των δύο ομάδων, ενώ ανέφερε και όσα νιώθει για τον Παναθηναϊκό.
Δείτε όσα ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Λουκάς Βύντρα:
Σχετικά με το τι νιώθει για τον Παναθηναϊκό: “Συναισθήματα μπορεί να έχω, αλλά δεν είναι της παρούσης. Λογικό δεν είναι να δεθείς μετά από τόσα χρόνια; Δεν θέλω να μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Πέρασα ωραίες στιγμές, πολύ ωραίες, είναι πολλές, αλλά εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα άλλο. Γι’ αυτό δουλέψαμε, γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. Ξέρουμε πως κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, είναι ξεχωριστό, πόσο μάλλον όταν παίζουμε με δύσκολο αντίπαλο, αλλά θέλουμε τη νίκη”.
Σχετικά με το ματς: “Θέλουμε τους τρεις βαθμούς τίποτα άλλο, για αυτό θα παίξουμε για αυτό προετοιμαζόμαστε. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, πόσο μάλλον να παίζεις με έναν μεγάλο αντίπαλο. Απλά όπως είπαμε θέλουμε τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια όπως είπα είναι δύσκολα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Το ματς θα κριθεί σε όποιον βάλει γκολ. Τα πράγματα είναι απλά αρκεί να μη δεχθείς γκολ και να βάλεις για να κερδίσεις. Το τι θα γίνει θα το δούμε το Σάββατο”.
Σχετικά με το πως αισθάνεται για την ηλικία του μπροστά σε μικρότερους συμπαίκτες του: “Αισθάνομαι καλά. Σίγουρα είμαι σε μια ηλικία… δεν θα το πω, αλλά σίγουρα αισθάνομαι καλά! Οταν παίζω με νεότερους, με κάνει να προσπαθώ περισσότερο και να είμαι ανταγωνιστικός. Αυτό νιώθω, δεν ξέρω αν βγαίνει”.
Σχετικά με το υπέρ της παράδοσης που έχει η Λαμία κόντρα σε Παναθηναϊκό: “Δεν παίζουν ρόλο οι παραδόσεις, το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό”.
Σχετικά με τη Λαμία και τον προπονητή του: “Ο κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του, το δικό του τρόπο σκέψης και τρόπο δουλειάς. Δουλεύουμε με τον κύριο Τεννές αυτές τις μέρες και μακάρι να μας βγει στο γήπεδο”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















