Ροή Ειδήσεων
Ξανά με 530 φιλάθλους στο “Αθανάσιος Διάκος”


Σύμφωνα με την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών με αποτέλεσμα στο “Αθ. Διάκος” ο μέγιστος αριθμός των θεατών που επιτρέπεται να παρευρίσκονται είναι 530.
Ως εκ τούτου, για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 το Σάββατο 29 Ιανουαρίου (15:00) ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ μεμονωμένα εισιτήρια.
Δικαίωμα εισόδου στο “Αθ. Διάκος” θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μέχρι πληρώσεως των επιτρεπόμενων θέσεων (530 θέσεις). Μετά την συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού θεατών, οι Θύρες θα κλείσουν.
Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας ο οποίος θα είναι αυστηρός.
Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα από Κόσμο
Τζανετόπουλος: “Στενάχωρο που έπεσε η Λαμία – Θα έφερνα Βασιλαντωνόπουλο στο Άμπου Ντάμπι”


Ο Άνταμ Τζανετόπουλος, στα 30 του χρόνια βλέπει έναν ακόμα από τους στόχους του να πραγματοποιείται. Ήθελε πάντα να παίξει στο εξωτερικό κι όταν, μετά τη Λαμία, παρουσιάστηκε η προοπτική της Αλ Ντάφρα στο Άμπου Ντάμπι, δεν είπε «όχι».
Αν το έχει μετανιώσει; Είναι κατηγορηματικός πως όχι. Μάλιστα, όπως λέει στο Gazzetta, δεν βλέπει τον εαυτό του άμεσα πίσω στην Ευρώπη ενώ μετά την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, επόμενος στόχος του είναι να δει το κλαμπ να παραμένει στο κορυφαίο επίπεδο.
«Στενάχωρο που έπεσε η Λαμία, για πάντα ευγνώμον στην ΑΕΚ»
Εχεις παίξει στην ΑΕΚ, στον Ηρακλή, στη Λαμία… Τρεις ομάδες που είχαν κάτι διαφορετικό φέτος. Βλέποντας τη Λαμία να υποβιβάζεται και δείχνει ότι δεν θα παίξει στη Super League 2, πώς ήταν. Ήσουν αρχηγός της ομάδας.
«Ήταν στενάχωρο. Όσο μπορούσα παρακολουθούσα τα ματς της ομάδας, η οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Δεν ξέρω για το μέλλον τι θα γίνει, αλλά να ευχηθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επιστρέψει στην Α’ Εθνική. Δυστυχώς ήταν μια κακή χρονιά».
«Θα έφερνα Μάνταλο-Βασιλαντωνόπουλο στην Αλ Ντάφρα, μακάρι να γίνει ελληνικός τελικός στο Final 4»
Αν είχες την ευκαιρία να φέρεις δύο Ελληνες στην ομάδα σου, εκεί, ποιοι θα ήταν αυτοί; (γέλια)
«Δύσκολη ερώτηση… Καλά εντάξει, δεν ξέρω αν θα ερχόντουσαν, αλλά θα ήθελα τον Πέτρο Μάνταλο. Είναι από τους συμπαίκτες που είχα και θεωρώ ότι διαθέτει φοβερή ποιότητα. Σίγουρα θα τον ήθελα, θα μας βοηθούσε πάρα πολύ. Και ποιον άλλον να σου πω… Θα έπαιρνα το δωμάτιό μου στη Λαμία, τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, να οργώνει τη δεξιά πλευρά».
Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Λαμία: Τα σενάρια υποβιβασμού – Πώς μπορεί να βρεθεί τη Δευτέρα στη Super League 2
-
Αυτά τα χρήματα έλαβαν οι ελληνικές ομάδες από την UEFA για τους διεθνείς / To ποσό που πήρε ο ΠΑΣ Λαμία
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Δοκιμές, ευκαιρίες και αναπόφευκτη ήττα… παραμονής / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-3
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος
-
Παιχνίδι “κλειδί” για τη μάχη της παραμονής!
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα