Ακολουθήστε μας

Νέα από Κόσμο

Ξανά στην εθνική Βόρειας Μακεδονίας ο Ασκόφσκι | Pic

Στην εθνική ομάδα της χώρας του για τα ματς των προκριματικών του Euro με Ουκρανία (16/6) και Αγγλία (19/6) κλήθηκε όπως αναμενόταν ο  Στέφαν Ασκόφσκι.

Ο 30χρονος Βορειομακεδόνας μέσος της ομάδας μας, Stefan Askovki, κλήθηκε από την Εθνική ομάδα της πατρίδας του να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εν όψει των προκριματικών του Euro 2024.

Μια κίνηση λίγο πολύ αναμενόμενη αφού ο Ασκόφσκι είχε βοηθήσει την ομάδα της χώρας του και στα πρόσφατα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η αποστολή:


GOALKEEPERS:

Stole DIMITRIEVSKI – Rayo Vallecano, Spain

Damjan SHISHKOWSKI – Doxa, Cyprus

Danny ILIEV – HJK Helsinki, Finland

Igor ALEKSOVSKI – Rabotnicki

DEFENSE:

Vissar MUSLIU – Inglostadt, Germany

Gjoko ZAYKOV – University of Craiova, Romania

Darko VELKOVSKI – Al Etifaq, Saudi Arabia

Stefan RISTOVSKI – Dinamo Zagreb, Croatia

Ezdjan ALIOSKI – Fenerbahce, Turkey

Exon BEITULAI – Shkendia

Nikola SERAFIMOV – Fehervar, Hungary

Bishop BRDAREVSKI – Skupi

Bojan DIMOSKI – Pandev Academy

Jovan MANEV – Adana Demirspor, Turkey

 

MIDDLE ROW:

Enis BARDI – Trabzonspor, Turkey

Elif ELMAS – Napoli, Italy

Ariane ADEMI – Beijing Guan, China

Jani ATANASOV – Krakow, Poland

Agon ELEZI – Varaždin, Croatia

David BABUNSKI – Mezokoveszd, Hungary

Davor ZDRAVKOVSKI – AEL Limassol, Cyprus

Sefer EMINI – Sonderjyske, Denmark

ATTACK:

Alexandar TRAJKOVSKI – Al-Fayha, Saudi Arabia

Milan RISTOVSKI – Spartak Trnava, Slovakia

Dorian BABUNSKI – Debrecen, Hungary

Valyon ETEMI – Istanbulspor, Turkey

Ilija NESTOROVSKI – Udinese, Italy

Ljupche DORIEV – Shkendija

Stefan ASKOWSKI – Lamia, Greece

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία αλλάζουν σελίδα στην καριέρα τους, ανοίγοντας νέους δρόμους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, γεννημένος το 2007, συνεχίζει πλέον στην ομάδα της Ζακύνθου, σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών μέσων, ενώ ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Καψαλιάρης (γεννημένος το 2008) έκανε το μεγάλο άλμα υπογράφοντας στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, όπως αποκάλυψε o Γιώργος Μανταίος για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Ζάκυνθος ενίσχυσε το ρόστερ της με τον Κωνσταντίνο Γυφτομήτρο, δεξιό οπισθοφύλακα με 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα SL1/K19 με τη Λαμία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στο νησί και μάλιστα πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του χθες, αγωνιζόμενος στον αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών απέναντι στον Παναιγιάλειο, συμβάλλοντας στη νίκη της Ζακύνθου.

Παράλληλα, η μεγαλύτερη είδηση αφορά τον Αλέξανδρο Καψαλιάρη, ο οποίος άφησε την Ελλάδα για να συνεχίσει στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Ο 17χρονος τερματοφύλακας, ύψους 1,95 μ., πραγματοποίησε φέτος το ντεμπούτο του στη Super League στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την Καλλιθέα, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, καταγράφοντας το όνομά του ως ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με τη Λαμία στη μεγάλη κατηγορία. Τη φετινή χρονιά υπήρξε βασικός τερματοφύλακας της Κ19, παρά το γεγονός ότι ηλικιακά ανήκε στην Κ17, ενώ οι εμφανίσεις του τον έφεραν δύο φορές στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Μετά τον υποβιβασμό της Λαμίας στη Γ’ Εθνική, το συμβόλαιό του λύθηκε και, παρότι υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετούς ελληνικούς συλλόγους, επέλεξε την προοπτική του εξωτερικού. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Καψαλιάρης ταξίδεψε στην Ισπανία μαζί με τον εκπρόσωπό του Λουκά Μπάση (συνεργάτη του γραφείου RG Football) και υπέγραψε στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, μία από τις κορυφαίες ισπανικές ακαδημίες. Θα ενταχθεί στην ομάδα Νέων που αγωνίζεται στο División de Honor Juvenil, αντιμετωπίζοντας παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ατλέτικο και η Χετάφε, σε ένα περιβάλλον που μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την περαιτέρω εξέλιξή του.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή