Χωρίς κατηγορία
Κ-19: Ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ


Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ-19 της Super League ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0απο την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ήλιο και ολοκληρώθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή το συγκρότημα του Λάκη Παπανικολάου είχε καλή εικόνα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 23′ είχε τις ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Αυτοί που βρήκαν το γκολ όμως ήταν οι φιλοξενούμενοι με το 2-0 να είναι και το τελικό σκορ..
Η εικόνα του παιχνιδιού
Στο 2′ του αγώνα ο Κωστίκα έπειτα από ωραίο στρώσιμο του Καραγιάννη Χ. έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Η ΑΕΚ από εκεί και έπειτα πήρε τα ηνία του αγώνα, πίεσε έχασε ευκαιρίες και στο 23′ Ντόναλντ Μπογκντάνι με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-1, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Σόμογλου.
Στο 37′ ο Κωστίκα εκτέλεσε το κορνερ από τα αριστερά ο Καραγιάννης έκανε την προβολή προ κενής εστίας όμως ο συμπαίκτης του Θωμάς Στεφανής μπήκε μπροστά άθελά του και η μπαλα κατέληξε άουτ.
Ο αγώνας δεν είχε κάποια άλλη μεγάλη φάση έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου και το 0-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να απειλεί με ένα σουτ του Σταμούλη όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε άουτ.
Η πρώτη καλή ευκαιρία για τη Λαμία ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Χριστόφορος Καραγιάννης έκανε το άνοιγμα ωραία δεξιά στον Κωστίκα και αυτός με τη σειρά του έκανε το δυνατό σουτ το οποίο όμως κατέληξε άουτ.
Ο Μπότος απείλησε για την Ένωση με δυνατό μακρινό σουτ στο 73′ αλλά ο Σόμογλου έλεγχε τη φάση και άφησε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Ανεπανάληπτη φάση για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου στο 75′ με τον Κοσίδη να φεύγει σε φάση τετ α τετ όμως ο Σταθαράς πρόλαβε τον επιθετικό της φιλοξενούμενης ομάδας στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ πριν προλάβει αυτή να καταλήξει στα δίχτυα του Σόμογλου.
Και αφού δεν έγινε το 1-1 για τη Λαμία, η ΑΕΚ σε μια αντεπίθεσή της έκανε το 0-2 όταν ο Κοσίδης έβγαλε την παράλληλη σέντρα και από κοντά ο Σαρδέλης δεν αστόχησε.
Το 0-2 έμεινε έως το τέλος του ματς με την Ένωση να παίρνει μια δύσκολη νίκη απέναντι στον μαχητικό ΠΑΣ Λαμία.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σόμογλου, Κουδουνάς, Ταγκαλάκης (12′ Μητσόπουλος λ.τρ.) Στεφανής,
Σταθαράς, Καραγιάννης, Κωστίκας, Καρβέλης, Βλαχομήτρος, Κασάπας (80′
Πατσάνι) Δημητρίου (52′ Νικολόπουλος).
Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπογκντάνι, Μπούσης, Τάμπας (24′ Πετούσης)
Μπότος (75′ Ποζατζίδης) Τσέλιος, Σαρδέλης, Μάρκου (60′ Κοσίδης)
Χριστόπουλος
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Χωρίς κατηγορία
Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!


Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!
Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.
Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.
Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!
Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Λαμία: Τα σενάρια υποβιβασμού – Πώς μπορεί να βρεθεί τη Δευτέρα στη Super League 2
-
Αυτά τα χρήματα έλαβαν οι ελληνικές ομάδες από την UEFA για τους διεθνείς / To ποσό που πήρε ο ΠΑΣ Λαμία
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
Δοκιμές, ευκαιρίες και αναπόφευκτη ήττα… παραμονής / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-3
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα