Ακολουθήστε μας

Νέα

Λαμία-Νέοι ΑΕΚ 3-3



Σε «χορταστικό» φιλικό ματς η Λαμία και η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 3-3, προσφέροντας πολύ όμορφο θέαμα στους θεατές.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Avaris, άρχισε στις 18:30 και παρακολουθήθηκε από 70-80 φιλάθλους. Ήταν προπονητικού χαρακτήρα και είχε διάρκεια περίπου 75 λεπτά.

Η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ πραγματοποίησε το πρώτο της φιλικό «τεστ» και αρκετοί παίχτες της έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο. Οι Φθιωτοί έδειξαν καλά στοιχεία στην επιθετική τους γραμμή, όμως παρουσίασαν πολλά κενά στα μετόπισθεν. Τα γκολ τους σημείωσαν οι: Μιχάλης Αυγενικού, Μιχάλης Μπούσης(Αυτογκόλ) και Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ενώ το αντίπαλο δοκάρι σημάδεψε ο Δημήτρης Κοτσώνης.

Οι νέοι της ΑΕΚ του Στέλιου Μανωλά στο πιο δυνατό τους παιχνίδι τα πήγαν πάρα πολύ καλά, καταφέρνοντας να πάρουν την άτυπη ισοπαλία από 3-1 σε 3-3, σκοράροντας δυο γκολ σε 9 λεπτά. Τα γκολ τους πέτυχαν οι: Χρήστος Αντωνίου, Γιάντομ Κόφι και Χρήστος Γιούσης.
Οι δυο ομάδες θα αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες από το Καρπενήσι. Η ΑΕΚ Κ19 την Πέμπτη(4/8) και η Λαμία το Σάββατο(6/8).



Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή