Νέα από Ελλάδα
Απάντησε σε Παπαϊωάννου και Μπέο ο Κούγιας


Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με προσωπική του δήλωση εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εισαγγελική παρέμβαση για το παιχνίδι Βόλος – Λαμία, τονίζοντας ότι θα ζητήσει εγγράφως να εξεταστεί ως μάρτυρας για να περιγράψει με λεπτομέρεια τι συνέβη τόσο στο συγκεκριμένο ματς όσο και σε εκείνο της Λαμίας με τον Πανιώνιο.
Επίσης ο Αλέξης Κούγιας ζητάει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών.
Αναλυτικά στην προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει:
«Επειδή οι πιο έντιμοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου Αχιλλέας Μπέος και το νέο ταλέντο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχουν κάνει εναντίον μου τις τελευταίες ημέρες διάφορες δυσφημιστικές και υποτιμητικές δηλώσεις, γιατί ζήτησα να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να διερευνήσει τι έγινε στο στημένο από τον Μάντζιο, όπως δήλωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, παιχνίδι μεταξύ της Λαμίας και του Πανιωνίου και στο πιο στημένο παιχνίδι των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο Βόλος – Λαμία, στο οποίο παίχτηκαν εκατομμύρια ευρώ στην ισοπαλία χωρίς γκολ, όπως δημοσιοποιήθηκε παγκοσμίως από τα ΜΜΕ, αφενός μεν θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση μου για την ανταπόκριση της Ανωτάτης Εισαγγελέως κας Βιργινίας Σακελαροπούλου, αφετέρου δε να καταστήσω γνωστό προς όλους ότι θα ζητήσω εγγράφως από την κα Εισαγγελέα να εξεταστώ ως μάρτυρας, ώστε να περιγράψω με κάθε ακρίβεια τι συνέβη σε αυτά τα παιχνίδια.
Την εξέταση μου ως μάρτυρα θα ζητήσω και από την Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας κα Λουϊζα Ιωαννίδου, αφού η Επιτροπή Δεοντολογίας πρέπει πλέον να παρέμβει αυτεπαγγέλτως και υποχρεωτικά και να εξετάσει, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην ποινική δικαιοσύνη, το τι έκαναν οι ιδιοκτησίες των 2 αυτών ομάδων, αλλά και το τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των 2 αυτών ομάδων σε αυτό τα καραστημένο παιχνίδι.
Σαν ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε και στη νέα περίοδο 2020 -21 σε ένα πρωτάθλημα που θα συμμετέχουν ομάδες με τέτοιες συμπεριφορές, όπως ο Βόλος και η Λαμία, αλλά και ομάδες που ανήκουν σε άλλον ιδιοκτήτη όπως η Ξάνθη, αλλά και να υπάρχουν και φήμες και για άλλες ομάδες.
Είτε το πρωτάθλημα γίνει με 14, είτε με 16, είτε με 18 ομάδες, αυτό δεν θα είναι ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, αλλά το τσίρκο του στοιχήματος.
Περιμένω μια παρέμβαση ή έστω μία δήλωση του Προέδρου της Super League κ. Μπουτσικάρη και του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Γραμμένου.
Δεν ακούω τίποτα όμως από τους κατ’ εξοχήν αρμοδίους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς κ.κ. Σιμιτζόγλου και Λαϊνη, αλλά ευτυχώς έσωσε τα προσχήματα η προϊσταμένη τους Εισαγγελέας Εφετών κα Βιργινία Σακελλαροπούλου.
Εκείνο που πρέπει να γίνει άμεσα, είναι η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των πρωταγωνιστών, όπως αναδεικνύεται ο επικίνδυνος ρόλος τους από τα βίντεο των αγώνων».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία


















