Ακολουθήστε μας

Κύπελλο

Κύπελλο: Ιταλός διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Σιδηρόπουλος στη Λεωφόρο

Τον Ιταλό διαιτητή Ντανιέλε Σίφι, που έγινε μόλις διεθνής και δεν έχει σφυρίξει ποτέ διεθνή αγώνα, όρισε η ΚΕΔ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Γνωστοί έγιναν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο αυριανό (20/4, 19:00) παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταρά, Λ.Δημητριάδη, 4ο τον Παπαδόπουλο και στο VAR τους Ευαγγέλου, Φωτόπουλο.

Στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού τη Μ.Πέμπτη (21/4, 19:30) θα βρεθεί ο 37χρονος Ιταλός Ντανιέλε Σίφι. Πρόκειται για διαιτητή που έγινε διεθνής μόλις το 2022 και δεν έχει σφυρίξει ποτέ διεθνή αγώνα, ενώ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Παρά ταύτα, σφυρίζει εδώ και χρόνια στη Serie A.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντε Ιμπεριάλε, Αλέσιο Μπέρτι, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Μίκαελ Φάμπρι που έχει έρθει κι άλλες φορές στην Ελλάδα, μαζί με τον Πετρόπουλο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύπελλο

Νέα εποχή στο Κύπελλο Ελλάδας: Φάση ομίλων στα πρότυπα του Champions League

Extreme makeover στο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ να προχωράει σε σαρωτικές αλλαγές για να το κάνει πιο ανταγωνιστικό, θυμίζοντας τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Το SDNA έχει το ρεπορτάζ…

Ο Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου το προτεινόμενο νέο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, το οποίο αλλάζει ολοκληρωτικά.

Δεν πρόκειται άλλωστε για μία απλή αναβάθμιση, αλλά για ένα… σάρωμα στη μέχρι πρότινος δομή του, στα πρότυπα του δοκιμασμένου μοντέλου των διοργανώσεων της UEFA, όπου θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Superleague και ενιαία βαθμολογία.

Θα υπάρχει προκαθορισμένη αγωνιστική ανάπτυξη μέχρι και τον τελικό με βάση την κατάταξη της League Phase, αλλά και επιβράβευση του επιθετικού ποδοσφαίρου στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Αξιοσημείωτο φυσικά κι ότι για πρώτη φορά θα υπάρχουν μονοί αγώνες στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται στο νέο Κύπελλο Ελλάδας:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή