Χωρίς κατηγορία
ΣΟΚ με Πίντο!


Σοκαρισμένοι είναι άπαντες στην ομάδα της Λαμίας με τον πολύ σοβαρό (όπως φαίνεται) τραυματισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού Γιόνε Πίντο.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61′ αντικαθιστώντας τον τραυματία Καραγιάννη και 20 λεπτά αργότερα αποκόμισε και αυτός τραυματισμό σε μία ανυποψίαστη φάση, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για ρήξη χιαστών, γεγονός που σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις ώστε να εξακριβωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.
Αν τελικά οι πρώτες υποψίες για το μέγεθος της ζημιάς επιβεβαιωθούν, η Λαμία θα χάσει τον πρώτο της σκόρερ της περυσινής σεζόν ενόψει της δύσκολης συνέχειας και θα πρέπει να κινηθεί άμεσα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου ώστε να καλύψει το τεράστιο κενό που θα προκύψει.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Χωρίς κατηγορία
Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!


Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!
Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.
Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.
Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!
Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Mεταγραφικά: Κοντά σε συμφωνία με τον “Κομαντάντε” Τσάβες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Η ΑΙ δημιούργησε ένα “παλάτι” για τον ΠΑΣ Λαμία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
-
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί όταν πας κόντρα στη λογική!
-
ΠΑΣ Λαμία: Στην έξοδο ο Βόκολος – Φαβορί ο Στάικος
-
Μεταγραφικά: Αποχωρούν από τον ΠΑΣ Λαμία Σαραμαντάς και Σιόβας
-
Μεταγραφικά: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Αντράντε / Κοντά στον αντικαταστάτη του οι κυανόλευκοι
-
Αποχαιρέτησε ο Βόκολος / Πρώτη προπόνηση Στάικου τη Τετάρτη
-
Μεταγραφικά: Φέρνει ξανά στην Ελλάδα τον Σαλβαδόρ Σάντσες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Μεταγραφικά: Συμφώνησε και έρχεται ο Τσάβες
-
Τόσα χρήματα πήρε η Λαμία για Φουρτάδο!
-
Παπαϊωάννου: «Χάσαμε τρία καθοριστικά ματς και νικήσαμε τον Παναθηναϊκό… Τι σου είναι το ποδόσφαιρο…»
-
Μεταγραφικό ban από τη FIFA! Απαγόρευση μεταγραφών για 3 περιόδους!
-
“Γκάζια” Παπαϊωάννου στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία!
-
Pic | Νέος “μποναμάς” από τη FIFA για τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Θλίψη! Έφυγε στα 33 του ο Ματίας Ακούνια!
-
Μεταγραφικά: “Περιμένει κάτι καλύτερο ο Σόρια”
-
“….τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε…”
-
Μεταγραφικά: “Φεύγει για το εξωτερικό ο Γκοτζαμανίδης – Κλείνει Σομποτσίνσκι”
-
Δεν υπάρχει “δεν θέλω”, υπάρχει “δεν μπορώ” / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 0-2
-
ΠΑΣ Λαμία: Χωρίς Κλωναρίδη αλλά με τις υπόλοιπες μεταγραφές κόντρα στην Καλλιθέα