Νέα
Αντέτζο: “Χαρούμενος για το γκολ. Δουλεύουμε για τον στόχο μας..”
Διαβάστε τι δήλωσε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός, στην κάμερα του STAR Kεντρικής Ελλάδος, ο πρωταγωνιστής αυτής, Ντάνιελ Αντέτζο.
Ο Νιγηριανός αμυντικός για την νίκη και το γκολ που πέτυχε τόνισε:
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την νίκη της ομάδας αλλά και για εμένα προσωπικά για το γκολ που πέτυχα και μας βοήθησε να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Σήμερα τους αξίζαμε και το καταφέραμε.
Για τον ότι είναι πρώτος σκόρερ μαζί με τον Μπαράλες:
Δεν είναι στόιχημα για μένα το να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος για την μέχρι τώρα πορεία μας. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά τώρα πηγαίνουμε καλύτερα, βήμα-βήμα. Ο καθένας μας μπορεί να σκοράρει. Όλοι μαζί επιτιθόμαστε και όλοι μαζί αμυνόμαστε. Είμαι χαρούμενος όμως για τα γκολ που έχω πετύχει.
Για το αν μπορούν να κάνουν το 3 στα 3 κόντρα στα Γιάννενα:
Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Έτσι θα έχουμε κατά σειρά 3 ήττες, 3 ισοπαλίες και 3 νίκες. Πρέπει όμως να παραμείνουμε προσγειωμένοι γιατί έχουμε μόλις δύο νίκες μέχρι τώρα. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας και το σημαντικό είναι να τον πετύχουμε. Εβδομάδα με την εβδομάδα δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε πιο κοντά σε αυτόν.
Απόδοση κειμένου: Νίκος Μώκος/ Lamiaragate3.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά


Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.
Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.
Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.
Η ανακοίνωση:
Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics & Vids | 12ος παίκτης από την αρχή ως το φινάλε!
-




Γυναικεία ομάδα: Εκτός έδρας νίκη για τις κυανόλευκες
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




Σε οικογενειακό κλίμα το δείπνο του ΠΑΣ Λαμία – Παρών ο Δήμαρχος Λαμιέων
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0
-




Vid | Αλλοίωση αποτελέσματος με σφραγίδα Πέτσα
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Εντός έδρας στραβοπάτημα / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Σχηματαρίου 0-0
-




Συνάντηση με άρωμα παλιάς Λαμίας στο παιχνίδι της Αγιάς
-




Μεστό διπλό με… υπογραφή Βρέττα και Φράγκου / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος”
-




Την καταδίκασαν στη πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα / Ανθούπολη – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




Με το βλέμμα στην κορυφή: Η Λαμία υποδέχεται την Αναγέννηση Σχηματαρίου
-




Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της συνέχειας
-




«Καμία Γυναίκα Μόνη: Φιλικός Αγώνας με Μήνυμα από Νηρηίδες Φθίας Nexans & ΠΑΣ Λαμία Γυναικών»



















