Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Με Μπούντνικ για το τρίποντο….

Mε τον νέο μεταγραφικό απόκτημα Εβγκεν Μπούντνικ στην αποστολή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό…τελικό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μπάμπης Τεννές θα έχει στην διάθεση του το νεοφερμένο επιθετικό Εβγκεν Μπούντνικ ενώ όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Ορτέγκα.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Αναστασόπουλος ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.








Η ανακοίνωση:


Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για την πρώτη αναμέτρηση για το 2018 την Κυριακή (21/1, 17:15) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.


Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Παπαδόπουλο, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Βασιλαντωνόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Ακόστα, Πίτι, Ορτέγκα, Τσούκαλο, Βάντερσον, Μπούτνικ και Βουό.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή