Ακολουθήστε μας

Νέα

Ανακοίνωση για το φιλικό με την Λαμία εξέδωσε ο Απόλλωνας

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι για το φιλικό που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή 13/8 και ώρα 18:30 στο γήπεδο
<<Γεώργιος Καμάρας>> η τιμή των εισιτηρίων θα είναι 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Την Κυριακή, 13/8/2017 είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης με αντίπαλο τη Λαμία στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας». Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη στις 18:30 με γενική είσοδο για τους φιλάθλους, 5 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», τις εξής ημέρες και ώρες:

• Παρασκευή, 11/8/2017, 10:00-19:00
• Σάββατο, 12/8/2017, 10:00 – 14:00
• Κυριακή, 13/8/2017, 10:00 – 18:30

 


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Τόσα χρήματα πήρε η Λαμία για Φουρτάδο!

furtado-krasnodar

Ο Γκουστάβο Φουρτάδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και την Κράσνονταρ, με τη Λαμία να βάζει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στα ταμεία της, σε μία δύσκολη περίοδο από πολλές απόψεις.

Συγκεκριμένα με τον περιορισμό των μεταγραφών από την UEFA η Λαμία βάζει στα ταμεία της από τη Ρωσική ομάδα ένα ποσό περίπου στις 500.000 ευρώ με εφάπαξ πληρωμή, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο από μεταγραφή παίκτη μαζί με την πώληση Κοντονίκου στην ΑΕΚ, η οποία είχε κυμανθεί περίπου στα ίδια επίπεδα.

Αυτό το ποσό προφανώς δίνει την άνεση στην κυανόλευκη ΠΑΕ να κλείσει το θέμα του ban και να προχωρήσει χωρίς προβλήματα στην επόμενη μέρα, ή ακόμη ακόμη και να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν έχοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Άλλωστε όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό η εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα του Lamia Polis 87,7 οι φετινές πωλήσεις δεν σταματούν στον Φουρτάδο. Δοϊρανλής και Ρίνγκ βρίσκονται στην Transfer List αρκετών ομάδων και αναμένεται να συνεχίσουν την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας.

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του Βραζιλιάνο στη Λαμίας ως το φινάλε, όλα μένουν ανοικτά. Πέραν του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι και ο ίδιος δεν ήθελε να ρισκάρει πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή που τόσο πολύ έψαχνε. Η λογική λέει ότι δεν θα τον ξαναδούμε, όμως τώρα που όλα έχουν τελειώσει με τη μεταγραφή του και γνωρίζοντας το απρόοπτο του χαρακτήρα του, ποιος το προεξοφλεί;

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή