Ακολουθήστε μας

Νέα

Διεθνή: Ενσωματώθηκαν οι κυανόλευκοι διεθνείς

Στις εθνικές τους ομάδες ενσωματώθηκαν την επομένη του σημαντικού παιχνιδιού στο Καραϊσκάκη οι τρεις κυανόλευκοι διεθνείς, που βρίσκονται στις κλήσεις των ομοσπονδιακών προπονητών.

Ο λόγος για τους Κρίστοφερ Νούνιες, Βίκιντας Σλίβκα και Βασίλη Κοντονίκο.

Οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στον Ολυμπιακό μετέβησαν απευθείας στο αεροδρόμιο για να ενσωματωθούν άμεσα στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

 

Χθες κάτι αντίστοιχο συνέβη με τον Βασίλη Κοντονίκο, ο οποίος ταξίδεψε για την Καρδίτσα ώστε να συμμετέχει για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα νέων!

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή