Ερασιτέχνης
Εράσιτεχνης: Συνάντηση με σωματείο ΑμΕΑ ¨ΜΑΛΙΑΚΟΣ¨ / Επί τάπητος η ίδρυση τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο!


Πραγματοποιήθηκε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου στα γραφεία του σωματείου ΑΜΕΑ ¨ΜΑΛΙΑΚΟΣ¨.
Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Δημήτριος Καλαμάτας Μαυρίκας, ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ τους αγώνες της ΠΑΕ αφού τυγχάνει ένθερμος υποστηρικτής της ομάδος, ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου μας για όλες τις δράσεις που έχουν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια ενώ τον ξενάγησε σε όλους τους χώρους των γραφείων.
Συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα ιδρύσεως από τον Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 τμήματος καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο, πρωτοβουλία που θα την υποστηρίξει το σωματείο ΑΜΕΑ. Επίσης ο κ. Καλαμάτας Μαυρίκας μετά την εγγραφή του στο σύλλογό μας, συμπλήρωσε και αίτηση έκδοσης αγωνιστικού δελτίου για το μπριτζ.
Η συνάντηση έκλεισε με τον πρόεδρο του συλλόγου μας να μεταφέρει στο σωματείο ΑΜΕΑ τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια όλου του Δ.Σ. αλλά και των μελών του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 για το έργο το οποίο επιτελείται, ενώ ανέλαβε την υποχρέωση να μεταφέρει στο μεγαλομέτοχο και στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κάποια αιτήματα που αφορούν την ευκολότερη παρακολούθηση των αγώνων στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ από τα άτομα με κινητικά προβλήματα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γυναικείο Ποδόσφαιρο
Επιτυχημένη σεζόν παρά την ήττα για την Κ-17 των γυναικών


Μόνο υπερηφάνεια για τα κορίτσια του ΠΑΣ Λαμία!
Ένα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος για τη φετινή σεζόν αφού η ομάδα Κ17 γυναικών του συλλόγου, στο γήπεδο του Μοσχάτου, γνώρισε την ήττα με 3-1 από την αντίστοιχη του ΟΦΗ κι έτσι ολοκλήρωσε την πορεία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα υποδομών Κ17 γυναικών που διοργανώνεται από την ΕΠΟ.
Τα κορίτσια του Κώστα Παπαστάμου ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, χάνοντας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης 2 μεγάλες ευκαιρίες εκ των οποίων στη μία η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι της εστίας της αντιπάλου ομάδος, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε με την Μοσχαμπάρη (19΄). Με εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και άψογη εκτέλεση από την Κουφοκώστα (23΄) τα κορίτσια της Λαμίας έφθασαν στην ισοφάριση, δύο τέρματα όμως της Δασκαλάκη (27΄) και Κουτσουρή (38΄) έκριναν το τελικό αποτέλεσμα και την πρόκριση του ΟΦΗ στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Τριαντών Ιαλυσού ο οποίος επεκράτησε της ΑΟ ΡΕΑ με σκορ 4-1.
Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ και η Αγία Παρασκευή.
Έτσι ολοκληρώθηκε μια εξαιρετική σεζόν για τα κορίτσια (στις 8 καλύτερες ομάδες), τα οποία συνέλεξαν εμπειρίες ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ενώ ήταν ανταγωνιστικές καθ΄ όλη τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα απέναντι σε αθλήτριες που προέρχονται από σύλλογο που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής γυναικών.
Ο ερασιτέχνης συνεχάρη ως τυπικά γηπεδούχος την ΕΠΣ Πειραιά για την άψογη διοργάνωση του αγώνα και να ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Οδυσσέα Μοσχάτου κο Κώστα Παπακώστα για τις διευκολύνσεις προς τις 2 διαγωνιζόμενες ομάδες.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος
-
Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”
-
Στα άκρα Λαμία και Σαράνοφ – Το CAS επιδικάζει 55.000 ευρώ στον Σέρβο τερματοφύλακα