Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία Κ17

Κ-17: Κακό πρώτο ημίχρονο και ήττα για τους μικρούς

Την ήττα με 0-6 σκορ γνώρισε η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία από την αντίστοιχη της ΑΕΚ.

Το κακό πρώτο ημίχρονο «πλήρωσε» η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία, η οποία για την 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του Γ΄ομίλου ηττήθηκε με σκορ 0-6 από την αντίστοιχη της ΑΕΚ.

Το ματς:

Στο 1΄του αγώνα καλή φάση για την ΑΕΚ με τον Παλαιολόγου να κάνει το σουτ έπειτα από πάσα του Παπαζήση, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Καψαλιάρη όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Λίγο αργότερα ο Ελέζι δοκίμασε το σουτ στη κίνηση, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της Λαμίας και πέρασε άουτ.

Στο 6΄είχαμε το 0-1. Πάσα του Παλαιολόγου από δεξιά, ο Δασκαλόπουλος άδειασε ωραία τον αντίπαλο του και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 7΄τετ-α-τετ του Παλαιολόγου απέναντι στον Καψαλιάρη, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το 0-2 ήρθε στο 14΄. Το λάθος του Ηλιόπουλου στην άμυνα του ΠΑΣ, το εκμεταλλεύτηκε ο Ελέζι και πλάσαρε για το 0-2!

Πολύ όμορφο γκολ στο 26΄για την φιλοξενούμενη ομάδα. Μπαλιά του Καντιου στον Ψυχογιό ο οποίος σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-3. Πολύ όμορφο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 31΄μία ακόμη καλή στιγμή για την ΑΕΚ με τον Ελέζι να σουτάρει από μακριά και τον Καψαλιάρη να διώχνει σε κόρνερ.

Το 0-4 για την ΑΕΚ ήρθε από σουτ από πλάγια αριστερά του Ελέζι με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Καψαλιάρη.

Πριν ολοκληρωθεί το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αθήνας έκανε και το 0-5. Ο Κολιμάτσης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κέρδισε τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τη Λαμία. Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη τελική του ΠΑΣ στο παιχνίδι. Ωραίο κλέψιμο του Αναγνωστόπουλου ο οποίος έκανε τη παράλληλη σέντρα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Καψή ο οποίος με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Αναργύρου.

Στην επανάληψη, ο Μαρκόπουλος έπειτα από ωραίο 1-2 με τον Ψυχογιό, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ένα ωραίο σουτ του Τσιάκα της Λαμίας, απέκρουσε δύσκολα ο Αναργύρου για την ΑΕΚ.

Το 0-6 για την ΑΕΚ ήρθε έπειτα από σέντρα του Μαρκόπουλου από τα αριστερά και σουτ στην κίνηση του Δασκαλόπουλου ο οποίος κέρδισε αμυντικούς και τερματοφύλακα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Ζαχαρόπουλος): Καψαλιάρης, Ηλιόπουλος (Σκαρλάτος 41′), Χατζηιωάννου, Γκλάβας(c), Καθάργιος, Αναγνωστόπουλος Αθ. (Μόσχος), Τσιάκας (Τσαμαδιάς), Κανάτσι (Φίστι), Καλόγηρος, Τσαντούρης, Καψής (Κουτσονίκας)

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης):

Αναργύρου, Καντίου, Ψυρόπουλος (46′ Κολυφετης) Παπαζήσης, Μαρκόπουλος (70′ Ανδριώτης) Γ. Σαρρής, Παλαιολόγου (46′ Χατζηροδίτης) Ψυχογιός, Δασκαλόπουλος, Κολιμάτσης (46′ Ζουλιας) Ελέζι (46′ Κλαψας).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lamia Polis 87.7

🎧 Aud | Βασίλης Μπράνης στο Διπλό Μαρκάρισμα: «Ο ΠΑΣ Λαμία με βοήθησε πολύ – Όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό”

Ο Βασίλης Μπράνης μίλησε στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, την πορεία του στις Ακαδημίες της Λαμίας και τα όνειρά του για το μέλλον.

Το επίτευγμά του είναι αξιοσημείωτο, καθώς αγωνίζεται σε μία από τις πιο απαιτητικές θέσεις του ποδοσφαίρου, αυτή του τερματοφύλακα, χωρίς να υπάρχει προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες του συλλόγου. Ό,τι προπόνηση έχει κάνει σε αυτό το επίπεδο ήταν μόνο με την πρώτη ομάδα, κατά την περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία.

Παρά τις δυσκολίες, ο Βασίλης κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα, κάνοντας το μεγάλο άλμα προς τον Πειραιά και τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Ο Βασίλης περιγράφει τη φετινή σεζόν με την Κ17 ως δύσκολη, αλλά ιδιαίτερα εποικοδομητική, χάρη στη θετική ατμόσφαιρα και τη συνεργασία μεταξύ των παικτών. 

“Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά είχαμε φοβερό κλίμα στην ομάδα και δέσαμε όλοι μαζί. Προσωπικά, είχα πολύ καλό χρόνο συμμετοχής, που με βοήθησε πολύ. Έκανα και προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, κάτι που ήταν τεράστια εμπειρία. Παρόλο που δεν πήγα στην Ολλανδία, προπονήθηκα στο Καρπενήσι με τους επαγγελματίες και είχα εξαιρετικές σχέσεις, ειδικά με τον Σουρδή μιλάμε ακόμα.”

Για το πως βίωναν την πορεία της πρώτης ομάδας:

Παρακολουθούσαμε την πορεία της πρώτης ομάδας και στην αρχή, όταν πήγαινε καλά, αυτό μας έδινε έξτρα κίνητρο, αλλά ούτε τότε ούτε όταν φάνηκε πως μπορεί να πέσει, μας επηρέασε αρνητικά. Υπήρχε βέβαια μια ανησυχία ανάμεσα στα παιδιά για το τι θα γίνει αν πέσει η ομάδα, όμως εγώ πιστεύω πως ακόμα και στη Β’ Εθνική θα υπήρχαν ευκαιρίες για κάποιους από εμάς να δείξουν πράγματα. Εκεί θα μπορούσε η ομάδα να στηριχθεί περισσότερο σε νεαρούς παίκτες και να κρατήσει ενεργές τις Κ19 και ίσως και την Κ17. Τώρα όμως, που τελικά έπεσε στη Γ’ Εθνική, φαίνεται ότι θα υπάρχει μόνο η Κ16.

Για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό:

“Ένα μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Είμαστε από τον Ολυμπιακό». Νόμιζα ήταν πλάκα. Υπήρχε όμως επαφή τα τελευταία 2 χρόνια – είχα πάει και ξαναπάει στις εγκαταστάσεις. Μου είπαν ότι με θέλουν και απάντησα αμέσως: «Εννοείται». Το γραφείο μου, το La Football Consulting, ανέλαβε όλα τα διαδικαστικά και κανονίσαμε συνάντηση στα γραφεία του Ολυμπιακού. Εκεί έκλεισε και η ημερομηνία της υπογραφής. Τη Δευτέρα φεύγω για Πειραιά και θα εγκατασταθώ στο Ρέντη. Η βασική προετοιμασία είναι από 2 έως 12 Αυγούστου στο Καρπενήσι. Από μικρός είμαι Ολυμπιακός – από τα 5 μου ξεκίνησα να παίζω και το όνειρό μου ήταν να φορέσω αυτή τη φανέλα. Είμαι επαγγελματίας όμως· αν ερχόταν άλλη πρόταση, θα την άκουγα. Θέλω να δουλέψω σκληρά, να εξελιχθώ και να κοιτάξω ψηλά. Όλα γίνονται όταν είσαι προσηλωμένος”

Για τους προπονητές του και τον ΠΑΣ Λαμία:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Την ακαδημία Σερπάνος και προσωπικά τον κύριο Τικταπανίδη, που με βοήθησε από μικρός, τον ΠΑΣ Λαμία φυσικά που είχα τη χαρά να είμαι μέλος του, τον κύριο Μπουρογιάννη που συνεργαστήκαμε 1μιση χρόνο τώρα, τον κύριο Ζαχαρόπουλο, τον coach  Παπανικολάου και φυσικά το γραφείο μάνατζερ που με εκπροσωπεί τον κύριο Ανδρέα Δημητρίου. Θα προσπαθήσω να συνδυάσω ποδόσφαιρο και σχολείο με σωστό πρόγραμμα. Δεν κοιτάω μόνο το ένα ή το άλλο – θέλω να τα ισορροπήσω και βλέπουμε.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή