Αντίπαλοι
Καμάτσο: “Κρίσιμο το παιχνίδι με τη Λαμία”
Ο Ράφαελ Καμάτσο μίλησε για το αποψινό (8/11, 20.00) παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία, στο «Βικελίδης», τονίζοντας ότι η ομάδα χρειάζεται τους βαθμούς.


Ο Πορτογάλος εξτρέμ ερωτώμενος για τη δυσκολία των «κιτρινόμαυρων» να μετατρέψει τις ευκαιρίες σε γκολ, ανέφερε ότι έχει παίξει ρόλο και η ατυχία, ενώ όπως είπε η επίτευξη 1-2 τερμάτων θα δώσει boost στην ομάδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:
«Είμαστε από τις ομάδες που δημιουργούν πολλές τελικές ευκαιρίες και δεν τις έχουμε μετατρέψει, όντως, όλες σε γκολ. Μέχρι ενός σημείου οφείλεται και στην ατυχία, αλλά θεωρώ ότι άπαξ η ομάδα συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό και μπούνε 1-2 γκολ, θα πάρουμε την ώθηση που χρειάζεται και θα βρει ρυθμό».
Για το πως η ομάδα το ξεπερνάει αυτό:
«Στο ποδόσφαιρο, όπως είπατε, τα πάντα μπαίνουν, τα πάντα χάνονται. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουμε άτυχες στιγμές, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Να συνεχίσουμε τη δουλειά στον ίδιο ρυθμό».
Για το αν το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία κρίνεται ως κρίσιμο:
«Σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα μπαίνει μέσα για να κερδίσει και ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή. Μπαίνουμε δυνατά, κυνηγάμε τις φάσεις, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά είμαστε και άτυχοι. Αν επιμείνουμε στο σχέδιο μας και είμαστε και λίγο τυχεροί θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση λόγω της ποιότητας της ομάδας. Έτσι όμως όπως έχει έρθει η κατάσταση θα είναι κρίσιμο το παιχνίδι με τη Λαμία και θέλουμε τους τρεις βαθμούς».
Για το αν η διακοπή, λόγω του Μουντιάλ, θα βοηθήσει την ομάδα:
«Τώρα επικεντρωνόμαστε στο σημερινό παιχνίδι, μετά στο επόμενο και έπειτα θα είναι ένα καλό διάλειμμα, μια καλή ευκαιρία για να ανέβουμε επίπεδο, να δώσει και ο προπονητής στην ομάδα διαφορετικά πράγματα και να δουλέψουμε σε ανώτερο επίπεδο».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Αντίπαλοι: Πάνοπλος στη Λαμία ο Βόλος


Η αποστολή του Βόλου για το αυριανό καθοριστικό παιχνίδι στην πόλη της Φθιώτιδας
Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (23/4, 18.00) για την 4η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League.
Αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Σούντγκρεν, Μύγας, Κάτσικας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Χέρμανσον, Φερράρι, Ντε Καμπς, Τσοκάνης, Σκραμπ, Κόμπα, Μπερναντού, Ασεχνούν, Χουάνπι, Λάμπρου, Νάτσο Χιλ, Κόντε, Κόζστα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Λαμία: Τα σενάρια υποβιβασμού – Πώς μπορεί να βρεθεί τη Δευτέρα στη Super League 2
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος
-
Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”