Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού σε Λαμία και Λάρισα /Αρνητικά και τα δεύτερα περιστατικά που εισήχθησαν για έλεγχο

Αρνητικός στον κορωνοϊό φαίνεται πως είναι και ο μαθητής από την Εύβοια που μεταφέρθηκε στο ειδικό τμήμα του Νοσοκομείου Λαμίας ως ύποπτο κρούσμα του ιού.

Η κοπέλα είχε προσφάτως ταξιδέψει στο Μιλάνο της Ιταλίας για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, και επιστρέφοντας στην Καρδίτσα, παρουσίασε συμπτώματα γρίπης.

Πρόκειται για το δεύτερο αρνητικό περιστατικό στη Λάρισα, καθώς αίσιο τέλος είχε και η περιπέτεια της 68χρονης που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό, με συμπτώματα γρίπης.

Περισσότερα στο LamiaNow.gr πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Vid | Οι δηλώσεις Ζαχαρόπουλου – Αλτάνη για το ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0

zaxaropoulos-altanis

Δείτε τι δήλωσε ο βοηθός προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, καθώς και ο Δημήτρης Αλτάνης μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία 1964 – Αναγέννηση Άρτας 2-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής 2025-2026.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή