Ακολουθήστε μας

Νέα

Kεκλεισμένων μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο!

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξάγονται οι αγώνες μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, όπως προκύπτει από την τηλεδιάσκεψη που είχε το μεσημέρι της Τρίτης 28/4, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην τηλεδιάσκεψη πλην της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Αθλητισμού, που συστάθηκε προ ημερών στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, υπό τον συντονισμό του γγΑ, Γιώργου Μαυρωτά, πήραν μέρος και εκπρόσωποι των εξής φορέων: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, 48 Ομοσπονδίες, Ολυμπιακών αθλημάτων και μη, Λίγκες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, Ένωση Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Special Olympics, Σύνδεσμοι αθλητών ομαδικών αθλημάτων, Σύνδεσμοι προπονητών ομαδικών αθλημάτων, Διοικήσεις των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων ανά την επικράτεια,  ΔΕΑΒ

Στο 7ο και τελευταίο στάδιο ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις


Ακόμη, καθυστερεί η επιστροφή στις προπονήσεις των ομαδικών αθλημάτων (πάει για μετά τις 20/5) ενώ από τις 4 Μαίου θα επιτρέπονται οι προπονήσεις σε ανοιχτούς αθλητικούς χώρους για τα ατομικά αθλήματα, με προτεραιότητα στους πρωταθλητές μας που είτε έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είτε την διεκδικούν με αρκετές πιθανότητες. Σχετική λίστα ετοιμάζει η Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΕ και θα παραδοθεί στην ΓΓΑ για να ενημερωθούν οι αντίστοιχες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Όπως ανακοινώθηκε εξάλλου, οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ανοίξουν στο 7ο και τελευταίο στάδιο των μέτρων, εντός του Ιουνίου. Ημερομηνία δεν έγινε γνωστή αλλά δεν θα είναι στις αρχές του μήνα.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες και ειδικά της μεγάλης κατηγορίας έχουν κάνει αίτημα προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού για ατομικές προπονήσεις παικτών σε ανοιχτά γήπεδα, το οποίο εξετάζεται.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Βλαχομήτρος: “Δεν έχουμε τη πολυτέλεια να διαλέξουμε αντίπαλο – Κάθε ματς είναι τελικός”

Ο Ανέστης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την επιστροφή του στα γκολ και την συνέχεια του ΠΑΣ Λαμία στο μίνι πρωτάθλημα των play out.

Αναλυτικά:

Σίγουρα δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να σκεφτόμαστε ο καθένας ατομικά,  σίγουρα είμαι χαρούμενος που συνέβαλλα στο να κερδίσει η ομάδα, δυστυχώς μόνο μέχρι σήμερα το βράδυ μπορούμε να τα απολαύσουμε γιατί πρέπει να κοιτάμε όπως έχουμε πει το κάθε ματς ξεχωριστά.

Κάθε ματς είναι τελικός περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε με ποιον παίζουμε το Σαββατοκύριακο και θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε τη φανέλα για τον κόσμο, τη διοίκηση και τον εαυτό μας.

Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα πρέπει να δώσουμε 100% δεν έχουμε τη πολυτέλεια ούτε να κοιτάμε αντιπάλους ούτε τίποτα. Μόνο να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς και να κερδίζουμε! 

Πρέπει να κάνουμε πάλι το σπίτι μας κάστρο. Παίρνουμε αποτέλεσματα που είναι σημαντικά και μπροστά στο κοσμο που δίνει ψυχολογία και σε αυτούς αλλά και σε εμάς και την ίδια τη πόλη. Θα ήταν καλύτερο να έχουμε πρεμιέρα στην έδρα μας στα play out, ευελπιστούμε σε αυτό! “

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή