Ακολουθήστε μας

Κύπελλο

Κύπελλο: Ο Τσακαλίδης στο Αλμωπός Αριδαίας – ΠΑΣ Λαμία

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Αλμωπός Αριδαίας – ΠΑΣ Λαμία που θα γίνει την Τετάρτη  19 Οκτωβρίου και ώρα 15: 00 στο στάδιο Γιαννιτσών για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Αλμωπός Αριδαίας – ΠΑΣ Λαμία που θα γίνει την Τετάρτη  19 Οκτωβρίου και ώρα 15: 00 στο στάδιο Γιαννιτσών για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Αλμωπό Αριδαίας την Τετάρτη στις 15:00 ορίστηκε ο Τσακαλίδης με βοηθούς τους Σακκά, Νίκζα και Μαλούτα.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 5ης φάσης του Κυπέλλου: 

Τρίτη 18/10
21:00 Βόλος-Ιωνικός: Γκορτσίλας (Στάικος, Πάτρας, 4ος Κατοίκος)

Τετάρτη 19/10, 15:00
Αλμωπός-Λαμία: Τσακαλίδης (Σακκάς, Νίκζας, 4ος Μαλούτας)
Λάρισα-Λεβαδειακός: Τσέτσιλας (Σαμοΐλης, Φωτόπουλος, 4ος Κατσικογιάννης)
Καλλιθέα-Βέροια: Τσιμεντερίδης (Τζιουβάρας, Μπαλιάκας, 4ος Δραγάτης)
Πανσερραϊκός-Παναχαϊκή: Τακίδης (Κορώνας, Φραγιός, 4ος Δραγούσης)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Κουτσιαύτης (Καλαμπόκης, Σπυρόπουλος, 4ος Ματσούκας)
Καλαμάτα-Παναιτωλικός: Περράκης (Κολλιάκος, Παγουρτζής, 4ος Πουλόπουλοςς)

Πέμπτη 20/10
15:00 Κηφισιά-ΟΦΗ: Πολυχρόνης (Χριστοδούλου, Μηνούδης, 4ος Αντωνίου)
16:00 Ιωνικός Ιωνίας-Απόλλων Παραλιμνίου: Πουλικίδης (Θανασιάς, Μωυσιάδης, 4ος Δημητριάδης)
16:00 Πανελευσιανιακός-Απόλλων Πόντου: Στάμος (Μαυρουδής, Καραλής, 4ος Μπαϊρακτάρης)
16:00 Άγιος Νικόλαος-Αλμυρός: Ντάουλας (Δασκαλομαρκάκης, Βλαχάκης, 4ος Κουκουράκης)
19:00 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Διαμαντόπουλος (Μεϊντάνας, Ψαρρής, 4ος Βάτσιος)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύπελλο

Νέα εποχή στο Κύπελλο Ελλάδας: Φάση ομίλων στα πρότυπα του Champions League

Extreme makeover στο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ να προχωράει σε σαρωτικές αλλαγές για να το κάνει πιο ανταγωνιστικό, θυμίζοντας τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Το SDNA έχει το ρεπορτάζ…

Ο Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου το προτεινόμενο νέο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, το οποίο αλλάζει ολοκληρωτικά.

Δεν πρόκειται άλλωστε για μία απλή αναβάθμιση, αλλά για ένα… σάρωμα στη μέχρι πρότινος δομή του, στα πρότυπα του δοκιμασμένου μοντέλου των διοργανώσεων της UEFA, όπου θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Superleague και ενιαία βαθμολογία.

Θα υπάρχει προκαθορισμένη αγωνιστική ανάπτυξη μέχρι και τον τελικό με βάση την κατάταξη της League Phase, αλλά και επιβράβευση του επιθετικού ποδοσφαίρου στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Αξιοσημείωτο φυσικά κι ότι για πρώτη φορά θα υπάρχουν μονοί αγώνες στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται στο νέο Κύπελλο Ελλάδας:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή