Αντίπαλοι
Λουτσέσκου: “Παίζουμε κόντρα στην καλύτερη Λαμία των τελευταίων ετών”
Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το 0-0 επί του Άρη και η παράδοση κόντρα στους Λαμιώτες στην Τούμπα (έξι νίκες σε έξι ματς) είναι υπέρ τους.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τόσο τον Ράφα Σοάρες όσο και τον Ίβαν Νάσμπεργκ για το συγκεκριμένο ματς, με τον ίδιο να σχολιάζει τους λόγους που το έκανε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κοτάρσκι. Τέλος, μίλησε με ιδιαίτερα καλά λόγια για τη φετινή ομάδα της Λαμίας.
Για τα 100 ματς του με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Δεν το ήξερα. Αφού δεν το ήξερα τι να πω… Είναι ένα ακόμη παιχνίδι για εμάς αυτό και είναι σημαντικό. Προετοιμαστήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα για αυτό το ματς και πρέπει να μπούμε μέσα να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Λαμία. Μπορεί ο κόσμος να μην τον αντιλαμβάνεται, αλλά θεωρώ πως η Λαμία είναι μια διαφορετική ομάδα από αυτήν που βλέπαμε πέρσι. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη. Είναι η καλύτερη Λαμία των τελευταίων ετών».
Για το ότι έχει μια εβδομάδα να προετοιμάσει για ένα παιχνίδι την ομάδα του: «Από τη μια βοηθά αλλά όλα αφορούν την ισορροπία. Εμείς δεν έχουμε ματς μέσα στην εβδομάδα, έχουμε ένα τελείως διαφορετικό γκρουπ με πολλούς νέους παίκτες και μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο και να έχουμε τον χρόνο σύμμαχο μας. Πρέπει να περάσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και έχουμε τον χρόνο μέσα από κάθε εβδομάδα να το δουλέψουμε».
Για τον Νάσμπεργκ και τον Ράφα: «Ο Ιβάν μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του ενώ και ο Ράφα Σοάρες δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στο ιδανικό σημείο ετοιμότητας».
Για τον Κοτάρσκι που ήταν πολύ καλός στο ματς με τον Άρη: «Γνωρίζαμε πως είχε ποιότητα για αυτό και τον αποκτήσαμε. Γνωρίζουμε πως είναι ένας νεαρός με μεγάλο ενθουσιασμό, δεν χρειάζεται να πω κάτι δημόσια, το λέω σε αυτόν. Αλλά είναι ένας τερματοφύλακας που παίζει σε μεγάλη ομάδα με πολλή πίεση, έχει τη θέληση να βελτιώνεται, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και θέλει σε κάθε ματς να βοηθά».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















