Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Μάντζιος: “Είναι πολλά τα θέματα – Πρόκριση την επόμενη εβδομάδα”

Στην έλλειψη της αποτελεσματικότητας του Άρη, στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Λαμία, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να είναι περισσότερο ουσιαστική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote Tv:

Αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Σίγουρα νομίζω πως σαν εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο. Είχαμε καλές συνεργασίες, δημιουργήσαμε και βγάλαμε φάσεις, αλλά μας έλειψε το γκολ. Νομίζω ότι και στο β΄ημίχρονο ήταν έτσι, αλλά δεν τόσες ευκαιρίες και καλές συνεργασίες, όπως στο πρώτο. Είχαμε άγχος όσο περνούσε η ώρα και δεν βρίσκαμε το γκολ, αλλά θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Λαμία».

Για την έλλειψη γκολ του Άρη: «Είναι πολλά τα θέματα. Η μπάλα φτάνει έως την περιοχή. Από εκεί και πέρα, κάτι συμβαίνει. Κάτι μας λείπει για να είμαστε πιο ουσιαστικοί σε αυτό που παρουσιάζουμε».

Πηγή Φωτό:sdna.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας

Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.

Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:

Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.

Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.

Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.

Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.

Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή