Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Με αυτούς κατεβαίνει ο Άρης

Με 20 ποδοσφαιριστές και τον Μπράουν Ιντέγε κανονικά στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Λαμία ο ΑΡΗΣ για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Λαμία.

Ο Γερμανός τεχνικός μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης έκανε γνωστή την αποστολή της αναμέτρησης με την ομάδα μας το βράδυ του Σαββάτου και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Μπράουν Ιντέγε που είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό μετά το δυνατό χτύπημα που δέχτηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ανάμεσα στους 20 της αποστολής και ο νεαρός τερματοφύλακας Τόλης Τσιλιγγίρης, αφήνοντας έξω τον Φάμπιαν Έμαν.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας) για το αυριανό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Λαμίας (20:00), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Ideye, Diguiny, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Korhut, Martinez, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού

Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.

Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.

Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.

Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή