Match Center
Νίκησε και προσπέρασε την….άδεια Λαμία ο Βόλος


Χωρίς πόντους επιστρέφει από τον Βόλο η Λαμία με τους κυανόλευκους να γνωρίζουν την ήττα με 1-0 από την ομάδα της Μαγνησίας. Ντεμπούτο για Νιάσσε και Βιγιάλμπα.
Η ομάδα του Άκη Μάντζιου εμφανίστηκε άδεια από δυνάμεις, απόρροια των συνεχών παιχνιδιών και δεν κατόρθωσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον αξιόμαχο Βόλο, με το VAR να παίρνει και πάλι ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή για την ομάδα μας, αφού οι κυανόλευκοι “φωνάζουν” για κόκκινη στον Γκαραβέλη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Γκουαροτσένα σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Κάχριμαν. Η Λαμία απάντησε στο 6′ με κεφαλιά του Καραμάνου μετά από σέντρα του Δημούτσου η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 16′ λεπτό ήρθε η φάση που λίγο έλειψε να αλλάξει τις αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού όμως το VAR για ακόμη μία φορά λειτούργησε κατά της ομάδας μας. Ο Οικονόμου έκανε λάθος στην άμυνα του Βόλου, ο Γκαραβέλης βγήκε και πρόλαβε τον Ρόμανιτς αλλά κράτησε τη μπάλα εκτός περιοχής όπως φάνηκε εκ πρώτης όψεως ,με τον διαιτητή Γκορτσίλα να γυρίζει τη φάση πίσω δείχνοντας κόκκινη κάρτα στον πορτιέρο των γηπεδούχων. Ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR ο διαιτητής πήρε πίσω την κόκκινη κάρτα και το παιχνίδι συνεχίστηκε με άουτ για τη Λαμία!
Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος για την Λαμία ήταν στο 38′ όταν ο Ρόμανιτς έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Γκαραβέλης έδιωξε σε κόρνερ, με τους γηπεδούχους να απαντούν στις κλασσικές ευκαιρίες με εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ στο 43′ με τον Κάχριμαν να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση. Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Βρήκε το γρήγορο γκολ ο Βόλος
Στην επανάληψη και με το καλησπέρα η Λαμία χάνει σπουδαία ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 46′ με τον Ρόμανιτς να μπαίνει σφήνα ανάμεσα σε Δημόπουλο και Γκαραβέλη με τον δεύτερο να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Σέρβο επιθετικό. Δευτερόλεπτα αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Μάντζη ύστερα από σέντρα του Μουνίθ σε κενή εστία σκοράρει για το 1-0 του Βόλου με τον Κάχριμαν να μη μπορεί κάνει κάτι.
Οι γηπεδούχοι στο 69′ και πάλι στο προσκήνιο με τον Ντεντάκη να σεντράρει για τον Ζοάο που μέσα από την μεγάλη περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι κυανόλευκοι έψαξαν την ισοφάριση με κορυφαία στιγμή στο 83′ με τον Καραμάνο μετά από κεφαλιά του Δημούτσου να βγαίνει απέναντι από τον Γκαραβέλη αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και ο τερματοφύλακας του Βόλου μπλόκαρε. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ και την Λαμία να φεύγει χωρίς πόντο από τον Βόλο στρέφοντας το ενδιαφέρον της στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τρίτη.
Οι συνθέσεις:
Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Οικονόμου, Τσίκα, Τσοκάνης, Δημόπουλος, Μουνίθ, Μάντζης, Ζοάο, Γκουαροτσένα
ΠΑΣ Λαμία: Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Αντέτζο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βύντρα, Ρόμανιτς, Νιάσε, Μπιανκόνι, Καραμάνος
16:54
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


Για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ΠΑΣ Λαμία ταξίδεψε στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, στο τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματισμένο ματς με τον Θεσπρωτό που θα πάρει το 0-3 α.α
Οι «κυανόλευκοι» πήραν το προβάδισμα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει μια δυνατή και ισορροπημένη αναμέτρηση.
Το φιλμ του αγώνα



Η Λαμία μπήκε πιο δραστήρια και μόλις στο 7’ απείλησε, όταν ο Τρουμπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Μπαλαούρα να διώχνει δύσκολα.
Η πρώτη καλή στιγμή για την Αναγέννηση ήρθε στο 14’, με τον Κατσαβάκη να δοκιμάζει σουτ και τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 24’ η Λαμία έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, με βαθιά μπαλιά προς τον Βρέττα, όμως ο Μπαλαούρας πρόλαβε και απομάκρυνε με τα πόδια.
Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 34’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Τρουμπουλος πήρε δυνατή κεφαλιά και έκανε το 0-1 για τη Λαμία. Μέχρι το ημίχρονο, η Αναγέννηση παρουσίασε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Η αντίδραση της Αναγέννησης



Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό. Στο 58’ ο Σκουτελιάς σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Στάγκο.
Η ισοφάριση ήρθε στο 81’: ο Κατσαβάκης εκτέλεσε φάουλ σαν κοντινό κόρνερ και ο Γαϊτανίδης στο δεύτερο δοκάρι, με δύσκολο τελείωμα, έγραψε το 1-1.
Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δοκίμασε γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Στάγκου. Στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζουμάκα.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Άρτας:
Μπαλαούρας, Γαϊτανίδης, Μίγγος, Μιτακίδης, Κατσαβάκης, Σκουτελιάς, Τζουμάκας, Ράικος, Χρήστου, Μανιώτης, Δρόσος.
ΠΑΣ Λαμία:
Στάγκος, Διαμάντης, Γιώτης, Σέντης, Τρουμπουλος, Μαργαρίτης Ρ (65’ Φυτόπουλος), Λάππας, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Τσόφλιος.
Φώτο: Κωνσταντίνος Κολιός




















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-






Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-






Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-






Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1












