Αντίπαλοι
ΠΑΣ Γιάννενα: Δουλειά στην επιθετική ανάπτυξη


Δεν σταματάει να δουλεύει καθόλου στην τακτική με τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργύρης Γιαννίκης, δίνοντας συχνά έμφαση στον τρόπο που θα αναπτύσσουν το παιχνίδι τους, ώστε να έχουν ικανοποιητικά ποσοστά κατοχής μπάλας και να δημιουργούν όσο το δυνατόν περισσότερους κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.
Αυτό έγινε και σήμερα κατά κόρον στο πρόγραμμα της προπόνησης που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ, με το πρόγραμμα σήμερα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης. Η προπόνηση σήμερα ξεκίνησε φυσικά με προθέρμανση και ακολούθησαν ασκήσεις συναρμογής, τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους 6 εναντίον 6 και επιθετική ανάπτυξημε τελειώματα φάσεων.
Όπως πάντα ο τεχνικός του ΠΑΣ επέμεινε σε λεπτομέρειες της επιθετικής ανάπτυξης, αφού όποτε χρειαζόταν σταματούσε τις ασκήσεις για να διορθώσει τα όποια λάθη.
Απών σήμερα ήταν ο Λέο, που μετράει αντίστροφα τον χρόνο αλλαγής ποδοσφαιρικού κλαμπ, μετά τη δελεαστική πρόταση που είχε αυτός και η ομάδα από τη Ρίγα της Λετονίας. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΣ μετράει έναν παίκτη λιγότερο στην επιθετική γραμμή, με τον νεοαποκτηθέντα Νικολάε Μιλιντσεάνου να βρίσκεται πιο κοντά στην ενεργοποίησή του σε κάποια από τα προσεχή παιχνίδια με Λαμία ή τα δύο με Παναθηναϊκό για κύπελλο και πρωτάθλημα. Φυσικά υπάρχουν και οι Παμλίδης-Κρίζμαν.
Εκτός προπονήσεων παραμένουν και οι τραυματίες Σιόντης και Οικονομόπουλος, που μάλλον θα επιστρέψουν στα πλέι-άουτ.
Η ομάδα ολοκληρώνει το Σάββατο το μεσημέρι την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (17:15) με τη Λαμία, που εφόσον είναι νικηφόρος θα σημάνει ουσιαστικά από τώρα τη σωτηρία.
Το ηθικό παραμένει ψηλά μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα που προηγήθηκαν με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο και τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, αλλά σαφώς όλοι μένουν σε εγρήγορση, γιατί η 24η αγωνιστική περιλαμβάνει αναμετρήσεις των 6 τελευταίων μεταξύ τους. Ενδεχομένως η αγωνιστική αυτή να ξεκαθαρίσει κάποια ακόμα πράγματα για την παραμονή.
Πηγή: Super-fm
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας


Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.
Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:
Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.
Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.
Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.
Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.
Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία