Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Επιμένει…Ιταλικά για 4η σεζόν

Published

on

Η επόμενη μέρα τρέχει ήδη για τον ΠΑΣ Λαμία, με τους κυανόλευκους εκτός από τα…μεταγραφικά και το κομμάτι της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, των ανανεώσεων και τον αποχωρήσεων, να ασχολούνται και με όλα θέματα τα οποία πρέπει να διευθετηθούν.

Ήδη ανακοινώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ το επόμενο…εξωαγωνιστικό θέμα που αναμένεται να πάρει σειρά είναι αυτό της ένδυσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiara.gr οι κυανόλευκοι αναμένεται να ανανεώσουν την συνεργασία τους για 4η συνεχόμενη σεζόν με την ιταλική εταιρία ένδυσης Macron.

Η Macron έντυσε τη Λαμία για πρώτη φορά τη σεζόν 2019-20, στη συνέχεια ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ για την δημιουργία eshop για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας ενώ δημιούργησε και κάποιες εμφανίσεις αποκλειστικά για την ομάδα. Όπως η επετειακή για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, αλλά και την περσινή μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες η οποία έκλεψε την παράσταση αποτελώντας ίσως και την πιο εμπορική φανέλα των τελευταίων ετών.

Πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και την επιλογή των σχεδίων του αθλητικού υλικού.

Μπορεί τα σχέδια της νέας φανέλας να μη  έχουν διαρρεύσει ακόμη, ωστόσο κάτι τέτοιο θα είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε το προσεχές διάστημα.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή