Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ Λαμία: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με επιστροφή Βύντρα!

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Λαμίας πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Για την ομάδα συνέχισαν να προπονούνται ατομικά οι Ασίγκμπα , Τσούκαλος, Χατζηστραβός και Σταμούλης, ενώ μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα έβγαλαν οι Βλαχομήτρος και Μπουλούλης.

 Στα θετικά για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι πως είδε τον Πίτι να βγάζει ολόκληρη την προπόνηση καθώς και η επιστροφή του Λουκά Βύντρα ο οποίος για πρώτη προπονήθηκε, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Μία είδηση που έφερε πολλά χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας.

 Τέλος, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της προπόνησης στο γήπεδο έμειναν οι Ντέλετιτς, ( δεν παίζει αύριο λόγο της αποβολής με το Βόλο) Μπουλούλης, Βλαχομήτρος και Νικολόπουλος που δούλεψαν στα τελειώματα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Κ. Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΑΣ Λαμία να μαθαίνει τον διαιτητή της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Φιλιατών.

Τον αγώνα της Κυριακής (18/1, 15:00) στο «Αθανάσιος Διάκος» θα διευθύνει ο Γιώργος Τουλούμης από την Εύβοια. Βοηθοί του θα είναι ο Σπύρος Μπύρος από την Ευρυτανία και ο Σταμάτης Σφυρής από τη Θεσσαλία, ενώ παρατηρήτρια διαιτησίας ορίστηκε η Κωνσταντίνα Μπουμπούρη (Ευρυτανία).

Για τον Ευβοιώτη ρέφερι, αυτός ο ορισμός μόνο άγνωστος δεν είναι για την ομάδα μας, αφού πρόκειται για την τρίτη φετινή του παρουσία σε παιχνίδι της Λαμίας. Είχε προηγηθεί το ματς Κυπέλλου απέναντι στη Μαλεσίνα, αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ελασσόνα.

Η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της με μοναδικό στόχο τη νίκη μπροστά στον κόσμο της, σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά απώλειες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή