Ακολουθήστε μας

Νέα

ΠΑΣ Λαμία: Προπόνηση Πίτι παρόντος! (Pics)

Μπορεί να σταμάτησε το ποδόσφαιρο, όμως ο Πίτι δεν αποχωρίζεται τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #Piti #ΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten #lamiafc

Ο ΠΑΣ Λαμία μετά το 2-2 με τον Παναιτωλικό βρίσκεται σε μία παράξενη κατάσταση, καθώς άλλο αποτέλεσμα περίμεναν και ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας και άλλο ήρθε τελικά.

Τώρα, η Λαμία οφείλει να «μαζέψει» το μυαλό της, να ανασυνταχθεί και να επικεντρωθεί στον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι την Κυριακή, στις 20:30 στη Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Η προετοιμασία λοιπόν ξεκίνησε σήμερα και το παρών στην προπόνηση έδωσε και ένα κομμάτι της ομάδας, ο Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, δύσκολα μπορεί να αποχωριστεί την ομάδα και γενικά το ποδόσφαιρο και βρέθηκε σήμερα δίπλα στους «κυανόλευκους» όπου και παρακολούθησε την προετοιμασία.

Ο Πίτι είχε συνομιλία με αρκετούς ποδοσφαιριστές και πρώην συμπαίκτες του, ενώ ο φωτογραφικός φακός του LamiaSports τον «έπιασε» να μιλάει με τον Κρίστοφερ Νούνιες, τον MVP έως τώρα της Λαμίας και τον ποδοσφαιριστή που πρότεινε ο ίδιος ο Ισπανός στην ομάδα.

Ρεπορτάζ: LamiaSports / Λάμπρος Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.

«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή