Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Προσφυγή ακόμη δύο πρώην κυανόλευκοι

Published

on

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων , καθώς το κύμα προσφυγών εις βάρος του διογκώνεται. Μετά τις γνωστές κινήσεις των Δημήτρη Σιόβα και Αλμπερτ Σιμόνι,  προστέθηκαν άλλες δύο προσφυγές αυτές των  Άνταμ Τζανετόπουλου και Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων».

Η απουσία εκπροσώπου της Λαμίας από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League 2 δεν πέρασε απαρατήρητη και ερμηνεύτηκε από πολλούς ως ένδειξη δυσκολίας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Η διοίκηση καλείται πλέον να διαχειριστεί μια σειρά σοβαρών νομικών και οικονομικών προκλήσεων, με το ρολόι να μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν.

Η Λαμία δεν είναι η μόνη ομάδα που βρίσκεται σε δεινή θέση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, αν και είχε παρουσία στη συνεδρίαση, αντιμετωπίζει κι αυτός σοβαρά ζητήματα, με εννέα προσφυγές!

Οι ποδοσφαιριστές που κινούνται νομικά είναι οι: Επαμεινώνδας Παντελάκης, Δημήτρης Ναούμης, Τάσος Λούπας, Ιάσων Κύρκος, Βασίλης Αθανασίου, Άγγελος Λιάσος, Αλέξανδρος Λώλης, Λεωνίντ Μίνα και Ξενοφών Πάνος.

Τέλος, προσφυγή κατά της Καβάλας έχει καταθέσει και ο Απόστολος Στίκας, γεγονός που επιβεβαιώνει τη γενικευμένη κρίση στον χώρο της Super League 2.

Οι προσφυγές αναμένεται να εκδικαστούν τη Δευτέρα (07/07).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της συνέχειας

Με τη 12η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη διεξαγωγή 6 αναμετρήσεων, προσφέροντας ένταση και σημαντικά αποτελέσματα στη μάχη της βαθμολογίας.

Στο Σχηματάρι, η Αναγέννηση Σχηματαρίου επικράτησε του ΠΟ Ελασσόνας με 3-1, επιβεβαιώνοντας την καλή της φόρμα. Στην Ανθούπολη, ο Α.Ο. Ανθούπολης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμά του, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 με ανατροπή από τον Αστέρα Λιανοκλαδίου.

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πρόοδο Ρωγών και τον ΑΟ Τρίκαλα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Αντίθετα, ο ΠΑΣ Λαμία πήρε καθαρή νίκη με 2-0 απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας, δείχνοντας αποτελεσματικότητα στις προσπάθειές του.

Στη Λευκάδα, ο Τηλυκράτης επικράτησε με 1-0 του Άρη Φιλιατών σε ένα κλειστό παιχνίδι, ενώ η ΑΕ Λευκίμμης σημείωσε σημαντική νίκη με 3-1 απέναντι στον Θεσπρωτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική: 

Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΟ Ελασσόνας 3-1

Α.Ο. Ανθούπολης – Αστέρας Λιανοκλαδίου 1-2

Πρόοδος Ρωγών – ΑΟ Τρίκαλα 1-1

ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0

Τηλυκράτης Λευκάδας – Άρης Φιλιατών 1-0

AE Λευκίμμης – Θεσπρωτός 3-1

Ρεπό: ΑΕ Νέας Σελεύκειας

 

Η επόμενη (13η) αγωνιστική | Κυριακή 07.12.2025, 15:00

Αστέρας Λιανοκλαδίου – Αναγέννηση Σχηματαρίου

ΑΟ Τρίκαλα – ΑΕ Νέας Σελεύκειας

Αναγέννηση Άρτας – Α.Ο. Ανθούπολης

Άρης Φιλιατών – Πρόοδος Ρωγών

Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία

Τηλυκράτης Λευκάδας – ΑΕ Λευκίμμης

Ρεπό: ΠΟ Ελασσόνας

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή